Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Klubunk 47 taggal: szany.kisalfold.hu

Szany - Szany közösségi oldala ma összesen 47 tagot számlál. Gulyás Attila, az oldal szerkesztője nap mint nap frissíti a kluboldalt a helyiek nagy örömére.
A szanyi 35 éves fiatalember szerződéses katona Győrben, s amint ideje engedi, útnak indul tollával és fényképezőgépével, hiszen megszállottja az újságírásnak és a fotózásnak. Naponta tölt fel a szanyi közösségi oldalra újabb képeket és videókat, melyek a Szanyban történő eseményekről, rendezvényekről szólnak.

Az oldalon találhatók még belföldi és helyi hírek is, melyek a szanyiaknak nagy hírek, hiszen róluk szólnak. Fontos szerepet tölt be a linkajánló, melyen keresztül a tagok könnyebben elérhetik a számukra érdekes internetes oldalakat.

Mindig új ötletekkel: A klubvezető, Gulyás Attila igyekszik mindig frissíteni a szanyi közösségi oldalt.
Mindig új ötletekkel: A klubvezető, Gulyás Attila igyekszik mindig frissíteni a szanyi közösségi oldalt.


– Sokan használják a linkajánlót, s a helyi Gulyás Józsefné Rózsa nagyon örül annak, hogy ezen a szolgáltatáson keresztül sokan letöltötték az általa énekelt népdalokat – teszi hozzá a klub vezetője, Attila. – Nagyszerű érzés, hogy amikor végigmegyek a falun, a helyiek újabb ötleteket adnak, hogy mik kerüljenek fel az oldalra. Az viszont elszomorít, hogy bár noszogatom a tagokat, de senki nem tölt fel semmi új tartalmat, mindig nekem szólnak és én megyek a dolgok után.
A Kisalföld által kezdeményezett szanyi közösségi oldal azért is jó, mert a falu hivatalos honlapja már két éve nincs frissítve, így a szany.kisalfold.hu által a falubeliek több érdekes dolgot tudhatnak meg községükről.

– A híreken, videókon és fotókon kívül szeretném bemutatni a helyi kisebbségi önkormányzatot is, hiszen ők nem szerepelnek még az interneten. Gondoltam velük kapcsolatban egy saját blogra, amelyben írhatnának magukról, s ezzel próbálnám segíteni őket – osztotta meg velünk az oldallal kapcsolatos terveit Gulyás Attila. – A taglétszám a többi közösségi oldalhoz képest magas, igyekszem a továbbiakban is növelni ezt a számot. Naponta átlagosan két-három új tag csatlakozik kis falunk internetes oldalához. 

Olvasóink írták

 • 4. szanyból elszármazott 2008. augusztus 21. 16:49
  „Kedves mindnyájuk!
  Az Attila egy nagyon lokálpatriota beállítottságú fiatalember.A szabadidejének a kilencven százalékát újságírással , fotózással tölti , már gyermekkora óta ismerem tevékenységét , munkásságát ,és annak kezdetét . Csodálkozom rajta , hogy Tóth Imre fotóssal együtt , miért nem kaptak valamiféle elismerést saját településükön Szanyban . Nagyon sokszor ők ketten vitték és öregbítették Szany település hírnevét , Imre fotókkal, Attila pedig saját szellemi termékével . Legaláébb valamiféle oklevelet , vagy kitüntetést kultúrális eléismerést igazán megérdemelnének ,sokat tettek településükért.Azt is tudom , hogy Attila még anyagi áldozatokat is hozott , hiszen éveken át ingyen hívatta elő fényképeit , telefonált , tudósított Szanyról és a Rábaközről. Az utóbbiakra azért oda kellene figyelni a szanyi vezető embereknek is , nem csupán egy - két embert kiragadni és azokat Isteniteni.”
 • 3. Gulyás Attila 2008. augusztus 15. 17:42
  „Kedves hozzászólók!
  Nagyon szépen köszönöm a hozzám , és a rólam alkotott pozitív képet.Bevallom, én is több ember véleményére számítottam....mindenesetre kedves Kati és vidéki ember , mégegyszer is köszönettel tartozom , hogy legalább ti értékelitek , és vállaljátok is a nyilvánosság előtt azt a törekvésemet , amelyet már 1993 óta folytatok!”
 • 2. vidéki ember 2008. augusztus 09. 20:58
  „Mindig elolvastam az Attila írásait.Szerintem nagyon szép valaki kiáll a gondolataival a nagyközönség elé,de vártam volna ,hogy többen is elmondják a véleményüket,és gratulálnak neki.Az a baj ha valaki irogat a Kisalföldben, azt sokan csodabogárnak tartják,pedig ezt az internet világában már mindenki megteheti.Én gratulálok csak így tovább.”
 • 1. huszar ferencne 2008. augusztus 01. 08:35
  „Örülok,hogy van valaki,aki napi szinten hirt ad,a mi kis falunkről,és mmúködik,és mindenki talál magának, egy coportot,ahol jól érzi magát. Tehát, van élet ebben a kis faluban,csak jobban kell megmutatni,és hirül adni,és itt egy fiatalember,aki ezt felválalta,gratulálok”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzbeszedésnek tartják a buszos tüdőszűrést

Kapuvár - A megyei kórház által szervezett buszos tüdőszűrést szakmailag nem tartja szükségesnek a… Tovább olvasom