Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

Kitűnő szervezésű tűzoltó verseny

Mintegy két tucat település vett részt a Csorna térségi önkéntes, létesítményi és gyermek tűzoltók első fokozatú versenyén.
Megnyitóbeszédében Hokstok Imre győrsövényházi polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a civil szervezetek – így az önkéntes tűzoltó-egyesületek is – növelhetik a községek megtartóerejét. Úgy vélte, mindenütt meg kell találni és meg kell becsülni azokat az embereket, akik egy-egy közösség motorjai lehetnek. Rácz Imre alezredes, csornai tűzoltóparancsnok a versenyt értékelve azt sajnálta, hogy a korábbi években a megszokottnál kevesebb raj indult el. Megköszönte a kitűnő szervezést a győrsövényházi önkéntes tűzoltó-egyesületnek és az önkormányzatnak.

A verseny eredményei, férfi felnőtt: 1. Rábacsanak, 2. Farád, 3. Páli. Fiú ifjúsági: 1. Páli, 2. Pásztori, 3. Rábacsanak. Fiú gyermek: 1. Győrsövényház, 2. Csorna, 3. Rábacsanak. Női felnőtt: 1. Rábacsanak, 2. Pásztori, 3. Szil. Leány ifjúsági: 1. Rábacsanak, 2. Szilsárkány, 3. Egyed. Leány gyermek: 1. Rábacsanak, 2. Csorna, 3. Bezi.

A verseny teljes, részletes eredménysora a www.gyorsovenyhaz.hu internetes oldalon található meg, ahol megtekinthető az eseményen készült csaknem száz fotó is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rába: akciócsoport indul

Jövő héten szerdán Szentgotthárdon tartja alakuló ülését a Rába-szennyezés megszüntetéséért létrehozott magyar–osztrák akciócsoport. Őri István, a szaktárca kabinetfőnöke gyors eredményre számít. A csoportban a térségben élőket Nemes László, a Rába Szövetség elnöke képviseli. Tovább olvasom