Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Kitépték a zászlótartót

Az elmúlt hét végén ismeretlenek kitépték helyéről a kapuvári Fidesz-iroda falán lévő zászlótartót.
Meglepő látvány fogadta szombat reggel a kapuvári Fidesz-irodába betérőket. A bejárati ajtó mellett két zászlótartó van, melyből az egyiket letépve találták. A nemzeti lobogó tartója ki volt tépve a falból, de maga a zászló a helyén maradt. Ivanics Ferenc, Kapuvár országgyűlési képviselője lapunknak nyilatkozva elmondta, az eset mögött nem politikai indítékot sejtenek, ezért a továbbiakban nem kívánnak az üggyel foglalkozni.

Miután a kárérték sem jelentős, ezért a rendőrség segítségét sem kérték. Annyit mindenképpen hozzátett, hogy abban az esetben, ha az elkövetőnek szüksége van nemzetiszínű lobogóra, nyugodtan keresse a párt helyi szervezetét, szívesen segítenek. – Annak azonban mindenképpen örülök, hogy a lobogó a helyén maradt – mondta Ivanics Ferenc.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A népességmegtartás a legfontosabb

Jobaházán alapelvnek tekintik a település népességmegtartó erejének növelését. Ennek érdekében minden eszközzel támogatják a letelepedni szándékozókat. Jobaháza önkormányzatának gazdálkodása biztonságos és zökkenőmentes volt az elmúlt évben.  Ez annak is köszönhető, hogy a költségvetés összeállítása során kijelölték a prioritásokat, fontossági sorrendet állítottak fel és nem vállalkoztak megoldhatatlan feladatokra. Tovább olvasom