Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Kiskunfélegyházi férfi holtteste Kónyban

Egy 28 éves férfi holttestét találták meg szerdán a rendőrök Kóny külterületén.

Koponyasérülés okozta annak a férfinak a halálát, akit rendőrök találtak meg szerdán Kóny külterületén. A megyei főkapitányság emberölés gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Olvasóink segítségét is kérik.

Sérülései idegenkezűségre utalnak, ezért a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt indított nyomozást. A fiatalember május 23-án tűnt el Kiskunfélegyházáról. A részletekről Kocsis Tünde alezredes, a megyei főkapitányság sajtóreferense tájékoztatta a Kisalföldet.

– Szerdán egy kónyi lakos tett bejelentést a rendőrségen, hogy a határban két napja áll egy fához láncolt kerékpár, hozzáerősített kézikocsival – mondta Kocsis Tünde.

– Kollégáim a helyi polgárőrökkel indultak el, hogy átvizsgálják a helyszínt, miközben rátaláltak a holttestre. Állapotából ítélve már három-öt napja feküdhetett az úgynevezett fehértói tagút mentén, az erdősávban. Teljesen meztelen és felismerhetetlen volt, sem iratok, sem a ruházat nem volt mellette. Elrendeltük a holttest igazságügyi orvos szakértői boncolását.

A boncolás során kiderült: a férfi halálát fejsérülés okozta, a vizsgálat az idegenkezűséget sem zárta ki. A megyei főkapitányság ezért emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. Tegnap délelőtt a kutatócsoport átvizsgálta a helyszínt és nem messze a holttesttől megtalálták a férfi iratait, személyes tárgyait és ruházatát. Mint kiderült, eltűnés miatt már keresték. A rendőrök a hozzátartozókkal is felvették a kapcsolatot. Elmondásuk szerint a fiatalember rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állt, lakásukról május 23-án távozott. Azóta nem adott életjelt magáról. Kocsis Tünde megjegyezte: az azonosítási eljárás még tart, de valószínűleg az iratok a holttesthez tartoznak.

– Buszjegyeket is találtunk az iratok között, melyekből kiderült, hogy előbb Kecskemétről Budapestre, majd megyénkbe utazott. A Rábaköz térségében mozgott, ezért kérjük, ha valaki felismeri, beszélt vele, esetleg szállást kért, mozgásáról információval tud szolgálni, jelezze a 96/520-012-es vagy a 107-es, 112-es telefonszámokon, illetve bármely rendőri szervnél – tette hozzá Kocsis Tünde.

Az alezredes megjegyezte: utóbb a bejelentett kerékpár tulajdonosát is megtalálták, de az ügyhöz nincs köze.

Cs. Kovács Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új otthon tizenhat idős embernek

Tizenhat idős ember számára tudnak helyet és állandó felügyeletet biztosítani Magyarkeresztúron a volt általános iskola épületében kialakított otthonban. Tovább olvasom