Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

Kis híján meghaltak a szén-monoxidtól Győrsövényházán

A mentők szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak két embert Győrsövényházról a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba kedden.

A mentők szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak két embert Győrsövényházról a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba kedden - tájékoztatta Albert-Dobos Viktória, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Kisalföldet. A lébényi katasztrófavédelmi őrs vonult a helyszínre délután öt óra körül, ahol akkor már ott voltak a mentők és a rendőrök. A helyszíni szemlét a katasztrófavédelmi műveleti egység szakemberei végezték.

Lapunk megtudta: az eset a Gárdonyi Géza utca egyik családi házában történt. Az épületben a 43 éves, a győri Rába-gyárban dolgozó apa és nyolcadik osztályos lánya tartózkodott. Fájni kezdett a fejük, s a férfinek eszébe ötlött, hogy esetleg szén-monoxid-mérgezéstől lehetnek rosszul. Szerencsére még volt annyi lélekjelenléte, ereje, hogy gyermekét felkapva kirohanjon a szabadba és egyszerre tárcsázza a mentőket. Feltehetőleg ez mentette meg az életüket. Információink szerint már mindketten jól vannak.           

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a csornai Bartók Béla úton - félpályás útzár

A teherforgalmat nem engedik Csornán továbbhaladni a 86-os főúton Szilsárkány felé. Tovább olvasom