Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Kirakatverseny indul

Kapuvár – Hogy még színvonalasabb műsorral járuljunk hozzá a jubileumhoz, szükség van a helyi vállalkozók támogatására is – mondta el lapunknak Sipőcz László.

Hogy még színvonalasabb műsorral járuljunk hozzá a jubileumhoz, a város és a kistérség élhetőbbé tételéhez, ˝Kapuvár és környéke lakóinak vigyázó szemei előtt˝ szükség van a helyi vállalkozók támogatására is – mondta el lapunknak Sipőcz László, a ˝Kapuváros 40˝ programsorozat szervezője.

A programot támogatni szándékozó vállalkozások részére ezért fórumot szerveznek, amelyen az érdeklődők megismerhetik a határon is átívelő programsorozat nyújtotta lehetőségeket.

– Egy háromfokozatú támogatói rendszert dolgoztunk ki, amely az anyagi támogatáson kívül a tárgyi, személyi támogatás lehetőségét is kínálja a vállalkozásoknak – tájékoztatott a szervezők vezetője.

A város múltját, jelenét, jövőjét feldolgozó installációkkal, kompozíciókkal lehet részt venni a vetélkedésben.
A kirakattal, felülettel rendelkező vállalkozások számára kirakatversenyt hirdetnek a szervezők. A város esztétikai megjelenését meghatározó kirakatok a város múltját, jelenét, jövőjét feldolgozó installációkkal, kompozíciókkal vehetnek részt a vetélkedésben, amelyet értékes ajándékokkal jutalmaznak.

Az elbírálás objektivitását a közönség szavazatain kívül a tervezett zsűri összetétele biztosítja: dr. Faragó Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem rektora, a Kapuvári Városszépítő Egyesület tagja és az ünnepi hét egyik védnöke mellett a partnervárosok jelen lévő képviselői mondanak ítéletet az egymással versengő boltportálokról.

Mindezekről a szervezők péntek este 6 órakor egy, a városháza nagytermében tartandó fórum keretein belül tájékoztatják a vállalkozók képviselőit.

Olvasóink írták

  • 2. Dr.Kotász 2009. július 26. 16:32
    „Az elmúlt hetekben többször tanúja voltam, hogy a Toni pékség egyik tulajdonosa esténként összesöpör a boltja előtt, pedig megy a bolt, nem unalmában csinálja. Talán nem is kirakatversenyt kellene csinálni? Sokkal inkább kinek ápoltabb az üzlete és annak környéke!! Szerintem ebben nagyon sokat lehetne fejlődni!!!”
  • 1. Reális 2009. július 23. 14:53
    „És a győztes:Tóth istván,Ivik vendéglő!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másra kell a pénz, nem jut az irtásra

Rábcakapi - A község képviselő-testülete úgy ítélte meg, hogy a szúnyogok idén nem okoztak annyi… Tovább olvasom