Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Kilencvenéves a sportegyesület

Kapuvár - A Kapuvári Sportegyesület (KSE) idén ünnepli fennállása kilencvenedik évét.

Az évforduló méltó megünneplésére jubileumi szervezőbizottságot alakítottak, melynek vezetője Axnix Imre. A bizottság vezetője elmondta: augusztus 8-án a KSE-pályára, a jubileumi ünnepségre meghívják az egyesület volt és jelenlegi igazolt sportolóit, tagjait, sportvezetőit, a baráti kör tagjait s a szurkolókat.

A szervezők kérik azokat a volt tagokat, akiket más fórumokon nem tudnak elérni, hogy az egyesület címén (KSE, Kapuvár, Győri út 23., tel.: 96/595-712) jelezzék részvételi szándékukat.

Axnix Imre a jubileumi programmal kapcsolatban elmondta, többek között fúvóskoncerttel, lovas-, néptánc- és mazsorettbemutatóval készülnek az évforduló megünneplésére.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. kisördög77 2009. július 28. 14:50
  „Nagyon szép és tartalmas programok lesznek aug 8-án a jubileumi napon,lehet válogatni nagyxerü,egyébként szép volt a lovasnapok programja "bucsúkor"még parkolót is csináltak a sok autónak "medosz".Nem is értem egyes emberek hogy engedhetik meg maguknak,hogy ennyire durva hozzászólásokat engedjenek el,"nem csak itt e helyen"rettenetes,túl lő a célon sajnos: ((”
 • 33. magyarattila 2009. július 24. 08:32
  „pöri

  csak a foci szakosztályra adott összegre értettem amit írtam. hidd el, pontosan ismerem a számokat.”
 • 32. vargaandrás 2009. július 23. 19:34
  „tornacipő

  Ennek az egyesületnek akkor kellett egy elnökség, ugyanis volt közben egy nem hivatalosan lemondott elnöksége.2008 december 2-án mondott le hivatalosan a közgyűlés előtt.Elmondom neked,hogy nem nagyon voltak jelöltek az elnökség megalakítására.Amit meg ez az elnökség örökölt azt vállalta,hogy elindítja felfele.Hát a szereplés nem sikerült úgy ahogy arra számított.Nekem nem az a stílusom,hogy ha baj van, akkor ott hagyok mindent.ja nem azért, mert ezért pénzt kapok...Tudod mit?Ha lemondott volna az elnökség valószínűleg Te lennél az első aki azt írná,hogy "ezek meg elhagyták a süllyedő hajót".nemde bár?De ha csinálni akarod itt a lehetőség.Én nem fogok eléd állni.Sőt segítek.Csak hagyd a hülyeséghajtást.

  amúgy nem biztos,hogy rossz,hogy ha papíron is,de bent maradt az egyesület...legalább van lehetősége annak a gárdának javítani aki ezt összehozta,h kiestünk.Azért megnéznélek,hogy ha lemondana egy elnökség itt és csapatostul menne mindenki, mit csinálnál egy üres sporttelepen...De ilyen sosincs, mert ezeknek a gyerekek 90%-a kapuvári és nem akar nagyon elmenni innen.Ez lenne a Te szerencséd...:)

  Na légy jó és ha van 550 Ft-od akkor nézzél ki a bajnokikra!

  üdvözlettel:

  Varga András”
 • 31. tornacipő 2009. július 23. 16:31
  „vargaandrás
  szép és jó, de mikor állt fel az új elnökség, amit magyarúr említett, télen? sikerült benn tartani a csapatot a megye egyben? NEM - csak papíron, lettek következményei NEM - minimum az elnökség focival foglalkozó részének szednie kellett volna a sátorfáját, ahogy a szakmai stábnak és a játékosoknak is”
 • 30. vargaandrás 2009. július 23. 11:23
  „abban igazad van, hogy a focit körülvevő káosz (első csapat) létezik, de azért majd csak-csak egyenesednek a dolgok, mert valami pici előrehaladás mindig van.az ifi 2. lett a bajnokságban.persze tudom,hogy az első csapat szerepléséről ítélik meg az egyesületet, de ezeknek a talán nem is annyira apró sikereknek is lehet örvendeni. Ezeket adnak erőt a további munkához.
  akkor nyilván nem kell elmondanom neked,hogy mekkora munka működtetni egy egyesületet és minél nehezebb és úgyis sikerül úgy ahogy, akkor rengeteget tanul az ember és edződik.Személy szerint mindig úgy voltam vele, hogy most aztán a focin belül nagy meglepetés nem ér.Aztán tessék...itt van a kieső hely.

  na de visszatérve az egyesületre.Arra is rájöttem,hogy mindenkinek jót úgysem tudok tenni, főleg a szurkolótábornak.Ha volt két jó meccs mindenki minket ajnározott az nb3-ban vagy megvertük a Csornát.Ha nem ment, akkor mindenki a sárba taposott.Nos ezért itt nincs más út mint a saját utunkat járni.Persze ez nem azt jelenti, hogy a segítséget és a kritikákat nem fogadjuk el.Mert aki így szem előtt dolgozik egy ilyen patinás egyesületnél annak az a sorsa, hogy a kritikák kereszttüzébe kerül. már-már hozzászokik az ember, persze teljesen nem lehet megszokni.

  Amiről írsz, mármint a nagy vállalkozói időszakról én is tudok egy-két dolgot, de ha visszafele fröcsögne az ember sohasem tudna előrehaladni.biztos vagyok benne azonban, hogy azok között az emberek között sem akart mindenki rosszat, de az már a múlt.A múlt miatt most is még elég sok mindent helyre kellene hozni, de majd apránként.

  Azért én mégis remélem,hogy lesz felemelkedés és itt az új, régi-új igazolásokkal és a csapat gerincének egybetartásával lesznek még szép pillanataink!A siker mindenkié lesz, a kudarc csak a mienk.

  Bandi

  Szombaton 18 órakor edzőmeccs a Hegykő ellen itthon.”
 • 29. pacalpöri 2009. július 23. 10:46
  „Bandi: Vitatkozni,már rég nem vitatkozom,csak beszégetek,eszmét cserélek!
  Mivel fogalmatok nincs ki vagyok......ezért inkább meghagyom inkognitómat:)
  Igy a továbbiakban inkább nem mondok a helyi fociról,meg az azt körülvevő káoszról semmit :(
  Csak az elmult 10-en valahány évre emlékezzen mindenki ! Mikor a győri alakulat és azt kialakító "vállalkozók" módszeresen tönkretették a város fociját azzal a sok léhűtő bundázó "légiósokkal" de inkább LÓGOSOKKAL! :(
  Ati: nem a focira,hanem a létesítmény fentartására is!”
 • 28. vargaandrás 2009. július 23. 09:42
  „Attila!

  Ez az utánpótlás nevelés azért ennél sokkal bonyolultabb dolog.Erről inkább személyesen.
  Egyébként pacalpöri hál ´ Istennek a mi szurkolónk és őt is szívesen várom akár kint is az egyesületnél egy vitára vagy eszmecserére.Én elfogadom az észrevételeket, amik a pozitív változást idézhetik elő, mert nagyon sokat kint vagyunk a sporttelepen és akinek valami természetes már azt nehezebben veszi észre,h változtatni kellene.Ezért jó mondjuk,hogy pacalpöri is ír.még ha néha nem is olyan formában ami kellemes, de én szeretettel várom ha kíváncsi rá, hogy miként működik az egyesület, mik az elképzelések, mi az ami megvalósul belőle stb...

  Szóval Pacalpöri várlak szeretettel!

  Bandi”
 • 27. Reális 2009. július 23. 09:39
  „Pont a jubileumi évben esett meg ez a gyalázat!”
 • 26. magyarattila 2009. július 23. 07:46
  „pöri

  focihoz focista kell, így igaz!

  mondjuk bigbandhez hangszerek, technika meg zenészek, néptánchoz rengeteg viselet meg táncosok kellenek...
  kevés a pénz, de ha TÉNYszámokat nézel, a kapuvári mindenféle sporton+kulturán+civilszektoron belül a legtöbb pénz mégiscsak a focira megy és mégis...

  jól mondod! szemlélet és nevelés kérdése. ha a gyerek a foci szeretete miatt focizik és nem az jár a fejében már serdülőként, hogy mennyit kap meccsenként vagy gólonként (mint a nagyok), akkor talán hosszabb távon javulhat a helyzet. nem kapuvári probléma ez szerintem a foci kapcsán, hanem országos.

  az utánpótlásra kell szerintem nagyon figyelni. a gyerekekre, a KAPUVÁRI gyerekekre, akik közül ki szakmai hozzáértéssel kell választani a tehetségeseket és megintcsak szakmai hozzáértéssel jó, fegyelmezett focistákat kell nevelni. a kutya itt van megszelidítve...

  üdv
  MA”
 • 25. pacalpöri 2009. július 22. 21:40
  „Ati: ne erőltesd.....neked az a műfaj nem tetszik!
  Tudod a bizalomból se bigband-et se focicsapatot nem lehet építeni!
  Az előbbihez fuvósok az utóbbihoz meg "labdarugók" kellenek!
  És itt jön be egy nagyon kellemetlen tényező.....A PÉNZ:)
  Klasszikus: kis pénz kis foci......hát sajna itt se pénz se foci!
  De mikor apukának tetszik fia játéka /amugy má´bocsi nulla/ és labdarugónak képzeli magát ...hát itt van a kutya megszelidítve!
  A gyerekek az oké!!!!!!!!!! Happy!
  Önkormányzat hozzáállás nulla! Na jó polg.m fotó! :(”
 • 24. 13.István 2009. július 22. 18:33
  „Az utánpótlás feljövőben , nem halottátok, vagy nem olvastok újságot a Széchenyis focicsapatról és a diákolimpiáról ?
  A POLGÁRMESTER ÚR köszöntötte a Város ifjú spotolóit és nevelőiket!!
  Még fotó is volt!”
 • 23. magyarattila 2009. július 22. 18:08
  „pöri

  aha :)

  Szerintem amúgy az egyesület vezetése most jó szemléletű, tenni akaró, fiatal, jó képességű csapat.
  Ráadásul politikamentes! Adjuk meg nekik a bizalmat és talán a fiatal focista csapat is összeszedi magát a következő szezonra!

  Ha lesz olyan vasárnap délután, amikor nincs bigband próbánk, lehet, hogy én is kimegyek majd egy-két meccsre : )
  Hajrá...!”
 • 22. pacalpöri 2009. július 22. 17:48
  „Bocsánat:)
  De az általam említett is volt ott valami tótum faktum,potyaevő,ivó.....sporimunkatárs!
  Megint papiron vagyunk bentmaradók! És ez igy megy évről évre!
  De akkor is Hajrá..........:)”
 • 21. magyarattila 2009. július 22. 17:35
  „pöri

  Mellé. Ez a másik vargaandrás. Csak névrokon.
  A KSE egyik új, fiatal elnökségi tagja és tényleg sokat dolgozik azért, hogy az egyesület ügyeit előbbre vigye.

  üdv
  MA”
 • 20. pacalpöri 2009. július 22. 17:10
  „moderálva off”
 • 19. vargaandrás 2009. július 22. 15:48
  „Tisztelt szurkolóink!

  Ezúton is tájékoztatom a kedves szurkolóinkat (bár tegnap 17 óra óta hivatalos), hogy a Kapuvári SE továbbra is a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség által szervezett Megyei I. osztályú bajnokságban szerepelhet.Reméljük és azon is dolgozunk, hogy még egy ilyen krízishelyzet ne forduljon elő a kapuvári labdarúgás történetében.Ezúton is a magam és a csapat nevében elnézést kérek a szurkolóktól a gyászos teljesítmény miatt, amire magunk sem számítottunk.

  Bízunk benne, hogy a már megtörtént és jelenleg történő változások sokkal jobb eredményre predesztinálhatják az együttest és segítik az előbbre lépésben.

  Köszönjük a kitartást azon szurkolóinknak, akik ilyenkor a nagyon nehéz időkben is mellettünk voltak!

  Tisztelettel és köszönettel:

  Varga András

  már több hónapja működik honlapunk egyenlőre a www.hansag.hu/kse néven, ahol többek között itt is megtekinthetik a 90 éves jubileum ünnepi programját!”
 • 18. rick 2009. július 22. 14:53
  „moderálva off”
 • 17. Reális 2009. július 22. 14:39
  „Maradunk a megye 1-be!Én is kijárok meccsre!És azért nem árulom el a nevemet,mert félek,hogy a fidesz gépezet ellehetetlenít engem,vagy családomat!Sajnos még mindig megütheti a bokáját az,aki kimond dolgokat!”
 • 16. magyarattila 2009. július 21. 14:54
  „Pöri

  Én is viccnek szántam, de én úgy tanultam, hogy itt a neten ezt : ) vel jelöljük, nem pedig marcona !!! jelekkel... :)

  Rárepülök mindenre? Egy napig nem válaszoltam valamelyik kommentnél, aztán már hiányoltál :) :) :)

  Jó mottó, javaslom fogadjuk meg minden, akik rendszeresen fórumozunk... rendben?”
 • 15. pacalpöri 2009. július 21. 14:47
  „Attila: viccnek szántam!
  De te rárepülsz minden szösszenetre!
  Tudod:A bölcsesség a léleknek az, ami a testnek az egészség.”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatvan éve szolgálja Istent és híveit

Csorna - Szent életű tanárainak hatására lépett be dr. Kovács Imre Endre atya a premontrei rendbe.… Tovább olvasom