Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Kiesett a koporsóból a holttest

Csorna - Kiesett koporsójából a holttest egy csütörtöki csornai temetésen. A Jószív kft. elismerte hibáját, bocsánatot kértek, amit a hozzátartozók elfogadtak. Az esemény résztvevői még mindig a történtek hatása alatt vannak.
Botrányos temetés volt csütörtökön Csornán. Akik ott voltak, elszörnyedve mesélik, mi is történt.

Miközben a koporsót eresztették le, az a kötelek közül kicsúszott és belezuhant a sírba. Ott a teteje levált, a holttest pedig kiesett belőle.
A csornai Szent Antal-temetőben volt a szertartás, ami zavartalan volt egészen a koporsó sírba tételéig.

Mindenki megdöbbent: Abdai Imre, a Jószív kft. kirendeltségvezetője elnézést kért a családtól.

A temetkezési vállalat munkatársai, miután a baj megtörtént, igyekeztek menteni a menthetőt. A gyászolókat a sírtól távolabbra küldték, a holttestet visszahelyezték a koporsóba. Mindez körülbelül negyed-fél óráig tartott.

Az eset érthetően megviselte az elhunyt 54 éves férfi családját. Leginkább az idősebb hozzátartozókat törte meg, de az elhunyt fiai is a történtek hatása alatt vannak. A Kisalföld érdeklődésére sem kívánták kommentálni a megrázó eseményt. Annyit mondtak, hogy egyeztettek Abdai Imrével, a Jószív kft. csornai kirendeltségének vezetőjével és elfogadták bocsánatkérését.

– A legtermészetesebb, hogy a családtól, hozzátartozóktól elnézést kérünk a történtek miatt és ezt nyilvánosan is megtesszük – fogalmazott Abdai Imre. – Erre nincs mentség, ha csak az nem, hogy emberek vagyunk és sajnos a hibalehetőség a temetkezéskor is fennáll. Megértem a családtagok érzéseit, magam is döbbenten hallottam, hogy mi történt. Azonnal a helyszínre siettem és még a szertartás vége előtt a temetőbe értem.

Munkatársaimat is alaposan megviselte az esemény, még tegnap is küszködtek érzéseikkel. Persze, ez nem vigasztalja a hozzátartozókat.
Tudjuk, hogy a munkánkban a lehető legjobban óvni, tisztelni kell az emberi érzéseket, mivel a temetésen érzékenyebbek az emberek.

Az elhunyt fiaitól, a családtagoktól még egyszer elnézést kérek.
Abdai Imre hozzátette: sem ő, sem idősebb kollégái nem emlékeznek hasonló esetre.

Olvasóink írták

 • 9. Tomi 2008. január 10. 19:42
  „Hát nem a legszebb a temetés igy de isten nyugasztalja”
 • 8. én 2007. december 07. 19:05
  „Jesszus nem hiszem el hogy ilyen cikk fórumában is kötöszködni kell. Jó elhiszem hogy zavaró hogy valaki nem tud írni de szerintem itt főként nem ezzel kapcsolatba kéne foglalkozni. Comulus eléggé szánalmas vagy már nem azért a húsz fillérért!!!!!”
 • 7. Comulus 2007. december 06. 09:46
  „Csatlakozom az előttem szólóhoz. zsuzsaaa, előbb tanuljon meg meg írni, és utána próbálkozzon vele a nyilvánosság előtt.
  Elég elkeserítő volt olvasni a sorait, de amikor a végére értem minden világossá vált. Gönyű. Aki nem járt még busszal Gönyűre, vagy nem töltött ott meglehetősen sok időt, az nyilván nem tudja, hogy valószínű az ország legtöbb fogyatékosával rendelkező települése (nem arányaiban, hanem számban). Erős belterjességre gyanakszom.

  A családot sajnálom. Mindkét oldal normálisan viselkedett.”
 • 6. helyesírás 2007. december 01. 19:49
  „Én Zsuzsának fejezném ki őszinte részvétemet, mert egy rövid szövegben ennyi helyesírási hibát ejteni nem számít bocsánatos bűnnek. Ráférne egy kis ismétlés...”
 • 5. zsuzsaaa 2007. december 01. 19:44
  „Ngyon sajnálom a családot hogy nemelég hogy a hozátarozojuk
  meghalt még ezis megtörténik de a temetkezési dogozokat is sajnálom mert elégé
  kelemetlen lehetett mindenkinek de örulök hogy nyilvánoság ellöt bocsánatott kértek
  ezuton szeretnék a családnak öszinte részvétem zsuzsa gönyű”
 • 4. Horvath Lajosne 2007. december 01. 17:46
  „Olvastam a cikket nagyon sajnalom a gyaszolo csaladot, ugyszinten sajnalom a temetkezesi vallalkozokat mert a mai tulhajszolt eletunkben aki dolgozik az sajnos hibazik is. Amai ujsagban azonnal bocsanatot is kertek ami a mai vilagban nagyon ritka. ISMERETLENUL IS OSZINTE RESZVETEMET NYILVANITOM KI A GYASZOLO CSALADNAK!!!!!”
 • 3. FERGIE 2007. december 01. 13:42
  „Sajnos ilyen balesetek is előfordunak! Én biztos szívrohamot kaptam volna! Egyébbként részvétem a hozzátartozóknak!”
 • 2. Varga Istvánné 2007. december 01. 11:23
  „Nagyon borzasztó lehetett a hozzátartozóknak,de ugy vélem ez sajnálatos baleset volt.Nem hibáztatható szerintem senkisem.”
 • 1. adamone 2007. december 01. 10:54
  „Kihültem:O”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adósságban a városok

Csorna–Kapuvár - A helyi önkormányzatok következő évre vonatkozó költségvetési koncepcióját a… Tovább olvasom