Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Kézművestábor a kincsesházban

Rábakecöl - Rábakecölben kedden délelőtt tíz órától nyílik meg Bábi néni kincsesháza (Erkel F. u. 14.), ahol a szombatig tartó programokban a kézművesség rejtelmeibe avatják be az érdeklődőket.

A tábor minden napján kosárfonással kezdődnek a programok, majd délutánonként kézművesség gyermekeknek és felnőtteknek, ismerkedés a tűzzománccal és a fazekasmesterséggel, majd a tábor szombati, utolsó napján kulturális programokkal várják az érdeklődőket, ahol lesznek katonadalok, citerazene és színpadi játék is. A keddi programok délelőtt tízkor kosárfonással kezdődnek egészen este hatig, délután két órától kézművesjátszóház lesz gyermekeknek.

A felnőttek a kosárfonással ismerkednek Bábi néni kincsesházában.
A felnőttek a kosárfonással ismerkednek Bábi néni kincsesházában.

 

Olvasóink írták

 • 3. szamoca 2009. augusztus 04. 22:08
  „Kedves Nap! Egyetértek veled valóban több jó kezdeményezés van a környező településeken is. De most a cikk a Bábi néniről... szólt. Ehhez szóltam hozzá. Egyébként abban is igazad van, hogy sok pályázati pénzük van, bár mintha idén kevesebb támogatójuk lenne (lásd. honlap). Jól használják a kapcsolati tőkéjüket.
  Csak a pontosság kedvéért évente 4 alkalommal szerveznek programot.”
 • 2. nap 2009. augusztus 04. 21:44
  „Kedves szamoca! Szerintem is remek a Bábi néni kincsestára, jártam ott én is és jól éreztem magam. De a követendő példához annyit szeretnék hozzátenni, hogy a környéken minimum 10 olyan település van, ahol szintén jó programok várják az érdeklődőket. Hozzáteszem nem mindenki olyan mázlista a pályázati pénzek elnyerésénél mint "Bábi néni". Még jó, hogy évente egyszer csinál valamit (és rajta kívül még nagyon sokan mások). Persze azt nagyon jól. Köszönjük.”
 • 1. szamoca 2009. augusztus 04. 18:06
  „Örülök, hogy idén is kinyit a Bábi néni kincsesháza. Követendő példa minden település, na meg a lakói számára, hogy egy-két ember kezdeményezéséből, milyen szép hagyomány lett. Dicséret illeti őket. Idén is nagyon jó programot sikerült összeállítaniuk, én is ellátogatok valamelyikre barátaimmal.
  Na, de T. Turbók Úr! A felhasznált kép kissé szakállas! A honlapról és a meghívóból kiderül, hogy nem Béla barátunk hanem Judák Ambrus győri kosárfonó vezeti a kosárfonó foglalkozásokat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos baleset: az árokba zuhant, megpördült az autó - fotók

Kedden a reggeli órákban Szombathely irányába autózott egy harminckilenc éves hódmezővásárhelyi… Tovább olvasom