Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Kétszer lopták meg

Balszerencsés heteket él át Szanyban az a család, amelyiknek nemrégiben az autóban hagyott kétmillió forintja tűnt el.

Most pedig ismeretlen tettesek fosztották ki otthonukat a hétvégén. Néhány héttel ezelőtt Szanyban a polgármesteri hivatal előtti parkolóban leállított és valószínűleg nyitva hagyott személygépkocsiból egy bevásárlókosarat emelt ki is meretlen személy a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. Az okozott kár 2 millió 30 ezer forint lett.

A Csornai Rendőrkapitány ságtól kapott információk szerint most az akkor meglopottak ottho nát is tolvajok „látogatták meg". Az ismeretlenek a család távollétét kihasználva jutottak be erőszakos módon a lakásba. Értékeket és készpénzt is magukkal vittek. Egyéb részleteket a kapitányságon a nyomozás érdekei miatt nem árultak el. Így az sem derült ki, most mekkora a kár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú távú fejlődési lehetőség

A rendezési tervek egy-egy település fejlődését hosszú távon, tíz-tizenöt évre határozzák meg. A dokumentumban jelölnek ki ugyanis ipari és üdülőterületeket, de helyi védelem alá vesznek értékes ingatlanokat is. A települések arculatának változását, az építkezéseket, fejlesztéseket, beruházásokat, ipari és üdülőterületek kialakítását a helyi rendezési tervek szabályozzák. Tovább olvasom