Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Két nagy bizottság, két alpolgármester

A kapuvári képviselők megválasztották a testület munkájához szükséges bizottságok tagjait. Két alpolgármestere lett ismét a városnak: dr. Hoffer Imre és Budai Imre.

Második ülését tartotta kedden Kapuvár képviselő-testülete. Két nagyobb, valamint két kisebb, eseti bizottsága lett a elöljáróságnak. Ahogy Hámori György polgármester mondta, a bizottsági struktúra követi a városháza szervezeti felépítését. Így a humán és a gazdasági bizottságokat alakították ki. Előbbinek Horváth László, utóbbinak Császár Vajk lett az elnöke. Két – kevesebbet ülésező – eseti bizottság is alakult. Az úgynevezett vagyonbizottságot Csákány Annamária, a közbeszerzésit Császár Vajk vezeti. Az előző ciklushoz hasonlóan minden képviselő tagja lett valamely bizottságnak.

Ugyancsak az előző ciklus gyakorlatát követve két alpolgármestert is választottak a képviselők. Belsős alpolgármesternek dr. Hoffer Imrét, külsősnek Budai Imrét szavazta meg egyhangúlag a plénum.

A tiszteletdíjakról is döntöttek. A polgármester bruttó 523 ezer, az alpolgármesterek bruttó 183 ezer forintot kapnak, míg a bizottsági tagok tiszteletdíja a képviselői alapjuttatás negyede lesz.

A plénum végül döntött két civil szervezet támogatásáról, melyet a civil alap maradványából fizet ki a város.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balhé Kapuváron: összeverekedtek a piaci kofák

Az árusok sörpadokat borítottak fel, majd összeverekedtek a Piac téren. Két nő megsérült. Tovább olvasom