Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

·Kérésem egyszerű, egyértelmű volt·

A Kisalföldben 2012. március 5-én jelent meg a „Nem zárt a lezárt út” című írásunk egy olvasói SMS nyomán. Az ott meg nem nevezett érintett, az egyedi Csizmazia Sándor háztulajdonos levélben reagált a panaszra.
„A megállapítás az útlezárásról sántít. Én abban a házban nőttem fel, amiről a cikkben szó van" – írja Csizmazia Sándor. „Ismertem az önkormányzati földút nyomvonalát, ami az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan »vándorolt« felém.

Megesett, hogy a házam falát 3 méter hosszan lehorzsolta egy mezőgazdasági vontató pótkocsija, vagy az, hogy az átépítés után az előző nap felszerelt esőcsatornát meghúzták egy fát szállító kamionnal. Ezek mellett a fal lefröcskölése csak egy kis porszem a bosszúságok sorában. Nagyon jó arra ébredni, hogy hajnali 5 órakor szombaton az ember fejétől egy méterre dübörög el egy 20 tonnás teherautó egy felázott földúton.

A keréknyomok 40–50 centire vannak a ház falától. A magántulajdon védelme szerintem nem tévesztendő össze az egyéni érdekkel és a haszonszerzéssel. A kérésemet a polgármesteri hivatalhoz nem képviselőként, hanem magánemberként tettem. Kérésem egyszerű és egyértelmű volt: az út nyomvonalának visszahelyezése az eredeti állapotra, a hivatalos helyszínrajz szerint.

Ez nemrégiben megtörtént. Tudtommal a Győr-Szol Zrt. sem reklamált az önkormányzatnál emiatt. Egyébként az ott beragadt kukásautóhoz én hívtam segítséget" – írja Csizmazia Sándor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktuális állásajánlatok Kapuváron és Csornán

Tovább olvasom