Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Kerékpárost gázoltak a 86-on

Súlyos sérülést szenvedett az a kerékpáros férfi, akit péntek kora délután ütöttek el a 86-os főúton, a csatárimajori kereszteződésnél.
A helyszínelés véget ért, a forgalom már zavartalan.

Korábban Csorna irányában közel 100 kamion torlódott fel, mindkét irányban hosszú ideig állt a forgalom.

Olvasóink írták

 • 7. zotya975 2010. május 29. 20:57
  „Menetirányt vált Csornán, ezért villan fel piroson a sorompó Csanakon a Pápai vonalon? Hát ez nagyon jó magyarázat...ha már tudatlan....”
 • 6. Gery83 2010. május 29. 11:20
  „Ez már a sokadik hír,aminek semmi értelme... Se kép, se az,hogy mi történt, vagy épp mi van a biciklissel... Épp mint a fertőszentmiklósi láncfűrészes hír... Semmi nincs leírva...”
 • 5. mazsi 2010. május 29. 09:53
  „tudatlanok! azért villan pirosba a fénysorompó mert menetirányt vált a forgalmista csornán ,ugyanis egyvágányu a vasuti pálya....”
 • 4. zotya975 2010. május 28. 21:22
  „Én meg azt hallottam, hogy akkor villan egyet pirosan, amikor az előző sorompónál van a vonat. Van valami áthallás. Lehet benne valami, mert amikor figyeltem pár percel később tényleg odaért a vonat.”
 • 3. Jerry 2010. május 28. 18:29
  „Azért csak jó lesz, hogy Enesén már épül az elkerülő út,még hidat is csinálnak,olyan szép lesz,hogy öröm nézni.Sokat fog segíteni ez Csorna közlekedésén.Azért azt megkérdezném,hogy az ilyen balesetek, forgalmi dugók idején egy kicsit sincs lelkiismeret furdalása Csorna polgármesterének, alpolgármesterének?Elvégre az ö bűnük, hogy Enese elkerülőre kapott pénzt, Csornát meg a pénz és a józan ész kerülte el? Az a 100 dugóban álló kamion milyen szépen elkerülte volna a várost,bárkinek is a földjén vezessen az elkerülő út.”
 • 2. Megakrieger 2010. május 28. 18:11
  „Ez gyakran előfordul más vasútátjáróban is, állítólag automatikus öntesztet hajt végre a biztosító berendezés olyankor.”
 • 1. Mike-Mouse 2010. május 28. 18:09
  „Én szinte minden nap arra járok. Reggel és délután. Nem elég hogy az a vasuti átjáró is eléggé balesetveszélyes hát még a kereszteződés. Volt olyan hogy mentem és átvillant pirosra a lámpa majh vissza fehérre majd pár pillanat után ismét pirosra. Nem igaz hogy nem lehet csinálni azzal valamit!

  Amúgy mi lett a biciklissel? Elég tömör ez a cikk róla :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ipartestületi kitüntetések Csornán

A közelmúltban tartotta taggyűlését a Csorna és Környéke Ipartestület. Értékelték a tavalyi… Tovább olvasom