Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Képviselői bejárás a kórház helyzetéről

Csorna - A helyszínen tájékozódtak a napokban a csornai képviselő-testület tagjai a Margit Kórház jelenlegi helyzetéről. A képviselőket dr. Boga Attila megbízott igazgató főorvos, a gazdasági, illetve az ápolási igazgató fogadta.
Remete Lászlóné, az önkormányzat szociális és egészségügyi bizottságának elnöke – aki maga is Kórházi dolgozó – a Kisalföldnek elmondta: a helyszíni szemlével az volt a céljuk, hogy a képviselők lássák, hogyan sikerült az aktív ágyakat egy épületbe költöztetni.

– Az intézmény vezetése bemutatta, hogy a költözés után hogyan működik tovább a Kórház – jegyezte meg Remete Lászlóné. – Természetesen kisebb-nagyobb kényelmetlenségek voltak, főleg az elején, de ma már az ebből adódó problémák többsége megoldódott.

Képviselőtársaimmal azonban egyetértettünk abban, hogy a kényszerű döntéseket meg kellett hoznunk, mert azt akartuk, hogy Kórháza legyen a városnak. Ez volt az ára annak, hogy a Margit Kórház a jövőben is fennmaradhasson.

A szakbizottság elnöke hozzátette: a helyszíni bejáráson abban is egyetértettek, hogy a továbbiakban is mindent megtesznek a cél érdekében. Ennek egyik fontos része lesz, hogy a most üresen maradó épületeket megfelelően, a Kórháznak bevételt jelentő módon hasznosítsák.

Olvasóink írták

  • 1. Putyilov 2008. február 01. 07:17
    „Már nézegethetik a kórházat.
    Eddig kellett volna intézkedni és szigorúan ellenőrizni a működést,főleg a vezetőket.
    Késő bánat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bogyoszló: A tanítás megszűnt, de nem üres az épület

Bogyoszló - Miután a tanítás megszűnt, közösségi házzá alakult a bogyoszlói iskola. Az épületet… Tovább olvasom