Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Kemping hétezer négyzetméteren

Kapuvár - Több mint negyvenmillió forintos beruházással elkészült Kapuvár legújabb turisztikai beruházása. Az új téliesített kemping egész évben fogadja a vendégeket.
– Tíz-tizenöt évnyi állóvíz után lassan magához térhet a kapuvári turizmus, amit a strand és környéke – bár lassabb ütemű – fejlődése is jelez – jelentette ki Tarcsai Györgyné, a minap elkészült új kapuvári kemping üzemeltetője.

Elkészült: Kapuvár legújabb turisztikai beruházása, a kemping a közösségi épületek téliesítése miatt télen is fogadhat vendégeket.
Elkészült: Kapuvár legújabb turisztikai beruházása, a kemping a közösségi épületek téliesítése miatt télen is fogadhat vendégeket.


A több mint negyvenmillió forintos beruházással elkészült kemping – ahogy azt a tulajdonos megjegyezte – már követi a mai kor követelményeit.

– Nem lehet csak a beeső sátrasokra vendéglátást alapozni, haladni kell a korral – tette hozzá Tarcsainé, aki tizenhat éves kempinges múlttal felvértezve várja törzsvendégeit. Ezt a követelményt már meg is valósították az új kempingben, víz- és szennyvízelvezetés, egyedi áramszolgáltatás és többek közt kábeltelevízió is várja a lakó-
autókkal érkező turistákat.

Az új létesítmény első kapavágása hét évvel ezelőtt kezdődött, a tervezett tízezer négyzetméterből jelenleg hétezret építet-
tek ki. A kempingben fűtött közösségi és tisztálkodóhelyiségek várják a – télen érkező – vendégeket.

– Ám hiába a minőségi szolgáltatás, az ágazat nehéz helyzete és a magyar gazdasági környezet nem igazán kedvez a turizmusnak. Többek közt ezért is örülök annak, hogy a kapuvári fürdő környéke – ha lassan is, de – kezd kiépülni és komplex turisztikai szolgáltatásokat tud nyújtani – jegyezte meg a kemping tulajdonosa. Azt még hozzátette, a kerékpároscentrum – bár jót tett a helyi vendéglátásnak – még nem teljes mértékben tudja eredendő feladatát ellátni.

– Amennyiben az anyagi háttere meglesz a környék kerékpárút-fejlesztéseinek, az a Hany Istók Centrummal együtt segíti a strandon és aköré épült szolgáltatásoknál a nagyobb vendégszámot – mondta Tarcsai Györgyné.

Olvasóink írták

  • 1. Baradlay 2008. május 18. 04:21
    „Veeeeeeeeeeegre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kis községek, kis pályázatok

Rábaköz - A kudarcokhoz is hozzá kell szokniuk azoknak a községvezetőknek, akik pályázati segítséget… Tovább olvasom