Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Kelendő a vízszivattyú

A bűnözők nem mentek nyári szabadságra. Legalábbis ez derül ki a Csornai Rendőrkapitányságon kapott tájékoztatóból.
A gépkocsifeltörők továbbra is „serénykednek" és járják a vidéket a vendéglők rémei is. A vízszivattyúk iránt pedig vélhetően az aszály miatt fokozódik az érdeklődés.
Szeszes italt, dohányárut, jégkrémet és készpénzt lopott el a markotabödögei vendéglőből az az ismeretlen tettes, aki az éjszakai órákat tartotta legalkalmasabbnak a cselekmény elkövetésére.
A kerítést átmászta, az ajtót befeszítette, így jutott be a helyiségbe. A bűncselekménnyel 120 ezer, a rongálással 15 ezer forint kárt hagyott maga után.
Bezin, az Arany János utcában a lezárt állapotban parkoló Wartburg személyautó bal első ajtóüvegét betörte, s az ülésen lévő táskát a benne lévő készpénzzel és személyi iratokkal együtt kiemelte és elvitte az ismeretlen elkövető. A bűncselekménnyel és a rongálással okozott kár együttesen 70 ezer forint.
Hasonló bűncselekmény történt Csornán, az Erkel Ferenc utcában, ahol egy Opel Astrát tört fel az ismeretlen személy és az ülésen hagyott autóstáskát a benne tartott személyi iratokkal együtt magával vitte.
A kár meghaladja az 50 ezer forintot.
Farádon az egyik családi ház kertjében szakszerűen leszerelt, majd eltulajdonított egy elektromos vízszivattyút az ismeretlen tettes. A kár 23 ezer forint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogságból szabadító barátság

A Rába mentén élők ragaszkodnak a folyóhoz és hallani sem akarnak arról, hogy vizének egy részét a… Tovább olvasom