Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Kedden reggel a Mikulás viszi ki a lapot

Németh László negyedik éve ajándékozza meg lapunk előfizetőit. A településen ma reggel a Mikulás hordja ki az újságot, és ajándékot is visz...
A piros ruhás apó szakálla mögött immár negyedik éve Németh László rejtőzködik, kezében Kisalföld.

– A helyiek már évről évre felkészülnek a ma reggelre, az idősek a kapuban várnak, számos háznál felébresztik a gyermekeket is, hogy ők tudják fogadni a reggeli Mikulást – mondta Németh László. A gyermekek ajándékot is kapnak a korai felkelésért.

Az osli Mikulás elmondta, a gyermekeken kívül minden évben megajándékoz egy-egy előfizetőt is. Az elmúlt évben a község leg-
idősebb előfizető nő tagja, idén a legidősebb férfi előfizető kapott meglepetést a helyi Mikulástól.Így a nyolcvanhét éves Varga Endrét lepte meg ajándékkal az osli Mikulás.Az idős bácsi a Kisalföldnek elmondta, tősgyökeres osliként itt született és itt is dolgozta le az egész életét. A szövetkezetben, első és egyetlen munkahelyén, szerzett kőművesszakmát, melyet középvezetőként gyakorolt munkahelyén.

A föld szeretete családi házánál is megmutatkozott, mint mesélte, a helyiek legnagyobb megelégedésére ellátta Oslit fóliaházi zöldségekkel. A házában 1954 óta lakik, ahogy elmondta, azóta előfizetője a megyei lapnak, sőt, megjelenése óta a Vasárnapi Kisalföldnek is.

– Elsőként az utolsó oldalt, majd a sporthíreket és az aprót olvasom el, ezt követi a címlap és a második, valamint harmadik oldal – mesélt olvasási szokásairól. A nagyvilág és az országos hírek tálalásával elégedett, nagy kedvence még az SMS-rovat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyvenmilliós beruházás

A város kisebbik ipartelepén, az egykori Töváll-telepen az egyik szállítmányozó cég negyvenmilliós… Tovább olvasom