Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Karácsonyi ajándékok Edvén fiataloknak és időseknek

A falu karácsonyi ünnepségét december 22-én, pénteken tartják, amelyre feldíszítik a település közös karácsonyfáját, valamint szintén műsorral lepik meg a helybelieket.
Az edvei önkormányzat ajándékot ad a falu idős, illetve fiatal lakóinak. Imre László polgármestertől megtudtuk: a közelmúltban tartották a nyugdíjasok ünnepségét, ahol műsorral szórakoztatták, ebéddel látták vendégül a résztvevőket. Az idősek ezen a rendezvényen kapták meg az önkormányzattól karácsonyi ajándékukat, 4 ezer forintot. A község vezetői gondoltak a fiatalokra is. A gyerekek 14 éves korig 3 ezer forintot, illetve 500 forint értékben ajándékcsomagot vehetnek át, a középiskolás korosztálynak pedig 3 ezer 500 forint jár Edvén. A pénzadományhoz a helyi Millennium 2000 Alapítvány Edvéért is hozzájárult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hullámosak, keskenyek, gödrösek, tengelytörők

A főút állapotáról – és forgalmáról – most ne essék szó, elég annyi, hogy nagyon kellene már az a sokat emlegetett elkerülő. A rábacsanaki bekötőút az első „célállomás”. Toldozott-foltozott, ráz az autó. Egyed előtt balra fordulunk Rábapordány irányába, a szakaszon látszik, hogy javítgatták, a többihez képest talán megfelelő minősítést kaphatna. Tovább olvasom