Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Kapuváron hosszútávon is biztosított a szükséges óvodai férőhely

A kapuvári Fidesz-KDNP frakciójának közleménye a Jobbik támadására.

Csákány Annamária a kapuvári Jobbik listán bejutott önkormányzati képviselője pártpolitikai érdekeit megint a város érdekei fölé helyezte, ugyanakkor ismételten teljes tájékozatlanságról tett tanúbizonyságot az óvodai férőhelyekről tett nyilatkozatában. A Királytó Óvoda és Bölcsöde 350 férőhelyét a következő nevelési évben 279 kisgyermek veszi igénybe. Ezen létszám ellátásához nem finanszírozható a jelenlegi alkalmazotti létszám.

A kapuvári Fidesz-KDNP úgy véli, méltatlan Kapuvár elmúlt években mutatott teljesítményéhez, a városi összefogáson alapuló sikereinkhez az a politikai magatartás, amit az önkormányzat ügyeiben továbbra is teljes tájékozatlanságot mutató Jobbik-os képviselő felelőtlen és nyíltan populista magatartásával képvisel. Csákány Annamária nincs tisztában azzal, hogy a dajkai álláshelyek megszüntetése nyugdíjazással kerül megoldásra?

A képviselőnő nyilatkozatából kiderül, hogy még azt sem tudja, hogy Kapuváron egy óvoda működik négy telephellyel, tehát ha a későbbiekben valamelyik városrészben (pl. átköltözések, beköltözések következtében) növekedne az ellátotti létszám, intézményen belüli csoportáthelyezéssel a helyzet megoldható. Kapuvár Önkormányzata rendelkezik a következő évek születési adataival, aminek segítségével jól meghatározható a jövőben szükséges óvodai csoportok száma.

Olvasóink írták

 • 1. adalfold 2011. április 09. 11:40
  „hmm
  a populizmusról és a hazudozásról a FIDESZ-"KDNP" inkább ne oktasson ki senkit
  :D
  :d
  :D”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képviselői pénz civileknek Markotabödögén

A település önkormányzati képviselői 2011-ben is közösségi célokra költik tiszteletdíjukat. Tovább olvasom