Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Kapuvári Napok

A IV. Kapuvári Napok rendezvénysorozata csütörtök este hat órakor kezdődik Pölöskei Sándor „A hősök emlékére” című könyvének bemutatásával a polgármesteri hivatalban.
Pénteken délelőtt tíz órakor nyitják meg a harmadik Hanság Expót az ipari szakmunkásképzőben. Délután négykor a negyvenéves fúvószenekarról nyílik kiállítás a városi kiállítóteremben, majd öt órakor komolyzenei hangverseny lesz a Szent Anna-templomban. Este hét órakor a Kapuvári Fúvószenekar ad jubileumi koncertet, nyolc órakor pedig már az Edda-koncert kezdődik a sportpályán.

Szombaton reggel nyolc órától gulyásfőző versenyt rendeznek a sportpályán, kilenckor majorette-ek és fúvószenekarok vonulnak fel. Délelőtt tíz óra előtt tíz perccel a Kapuvári Napok hivatalos megnyitóján dr. Biró Péter polgármester mond köszöntőt. Tíz órakor a sportpályán fúvósfesztivál kezdődik. Délután háromkor a kapuvári iskolák mutatkoznak be vidám műsorral, szintén a sporttelepen. Négy órakor a Kapuvárról elszármazottak találkozója kezdődik a Rábaközi Művelődési Központban, ahol a város múltját és jelenét fotókkal mutatják be. Este hat órakor a Dupla Kávé koncertezik a sportpályán. Az esti bálban fellép a Crystal és a Fiesta zenekar. Éjfélkor látványos tűzijáték szórakoztatja a résztvevőket.

Vasárnap délelőtt tíz órakor búcsúi szentmise lesz a Szent Anna-templomban. Tizenegykor a helybeli főiskolások és egyetemisták adnak randevút egymásnak a polgármesteri hivatalban. Délután három órakor kezdődik a néptáncgála, melyen a szamosújvári Kaláka, a felsőpulyai, a szlovákiai Magyar és a Kapuvár néptáncegyüttes lép fel. Az esti bál sztárvendége Csepregi Éva lesz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Béke és nyugalom a rézkarcokon

A kapuvári Rábaközi Múzeum kiállítóterme évente egyszer időszaki kiállításnak is helyet ad.… Tovább olvasom