Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Kapuvári húsgyár: nem indult újra a termelés

– A tulajdonos múlt heti ígérete ellenére nem indult újra a kapuvári húsgyárban a vágás – közölte hétfőn az MTI érdeklődésére az üzem szakszervezeti vezetője.
"Látjuk, hogy a menedzsment dolgozik a probléma megoldásán, de azt is, hogy a mai nappal ez nem sikerült" – fogalmazott Pászli Tibor.

Elmondta, hogy az utóbbi napok minimális működése volt a hétfő reggeli órákban is, és megjegyezte: már a felvásárlók pénteki visszajelzéseiből látható volt, hogy kevéssé valószínű az üzem felpörögése.

Olvasóink írták

 • 14. hunmohikan 2012. szeptember 18. 05:54
  „ekkenekeppen

  képzeld, bár látom hogy nehezen fog menni, a Kapuváron dolgozók tisztessges, normális emberek, akik a nagyon kemény kétkezi munkájukból próbálnak megélni. hidd el sikrülni fog nekik.”
 • 13. ekkenekepen 2012. szeptember 17. 19:31
  „3. Tyúkanyó45 2012.09.17. 11:42
  Anyus, normális ember havi 80e-ért fel se kelne az ágyból reggelente, nemhogy egy szaros gyárban szopassa magát egy hónapig! Na it kezdődnek a bajok, és ennek ellenére bőven volna/volt jelentkező balek aki vigyorogva robotolt ennyiért, na ezért vagytok ott ahol.”
 • 12. pancser 2012. szeptember 17. 19:03
  „11. lolka50 2012.09.17. 18:41
  De az meg még úgysem működik, hogy elindul a termelés. Miből és hogyan térjetek már észhez. Ki vinne olyan céghez disznót aki még a dolgozóit sem tudja fizetni! Ezt olyan nehéz belátni?
  Van munkahely, csak meg kell találni, ha tüntetgetnek nem találnak. A jóindulat beszél belőlem és a realizmus, a részvétemből, meg az együttérzésemből nem lehet enni adni a családnak.
  "lolka50" ne álmodjál megmentésről.”
 • 11. lolka50 2012. szeptember 17. 18:41
  „Pancser-Pancser majd ha találnak munkahelyet!! Ez nem igy működik,hogy menj máshova,ahogyan idevázoltad!!”
 • 10. pancser 2012. szeptember 17. 17:23
  „Kár hitegetni az embereket, az EU ellen lázítani meg még feleslegesebb. Kívülálló vagyok többször mondtam, most is mondom, mindenki keressen új munkahelyet. A hitegetés az indulatok lecsillapítása érdekében folyik, ez mindig így volt, bár a realistábbak már szerintem munka után járnak. Az indulatosabbja meg azt hiszi itt lesz valami.”
 • 9. hajnal24 2012. szeptember 17. 16:45
  „Tudja meg mindenki,kedden se lesz munka!!ennyit az igéretről!”
 • 8. hunmohikan 2012. szeptember 17. 15:48
  „Tibor becsületes ember, a Déli krónikának nyilatkozva a végén szerintem elsírta magát. román úgy megkeverte bedeccsel együtt, hogy csak na. de nemcsak Őt, hanem a bérmunkások vezetőjét Andrási úrat is becsapták pénteken, hogy ne legyen balhé a tüntetésen. Amit Pászli tett a kapuvári munkásokért éveken keresztül, az dicséretes. Az igazgatóság harmadik tagja, aki világos koncepcióval rendelkezik ( két hónapja kész ) a válságkezelésre, a leendő tulajdonosi szerkezetben 20%-ot a Kapuvári Húsipari Dolgozók Egyletének szán.( a saját üzletrészét is átadja ) Face Book bejegyzésében két tiszteletbeli Elnök megválasztását javasolja, dolgozói részről Pászli Tibort húsipari vezetői részről Orbán Imrét. Én sem érzem úgy, hogy bármelyik jelöltet vitatni lehetne. A kis és nagybetűk használata teljesen konzekvens a neveknél.”
 • 7. vonalkód 2012. szeptember 17. 15:15
  „Hhibázott, tettei alapján a Tibit is kis t- vel kellene írni.”
 • 6. AranyKözépút 2012. szeptember 17. 13:44
  „Tibi, keresztnév nagy T-vel, bedecs vezetéknév kis b-vel. Elég sokat mondó.”
 • 5. öröksoproni 2012. szeptember 17. 12:46
  „2-höz
  Persze.
  Ezért kellett volna az EU belépés ellen több embernek szavazni, és várni addig, amíg számunkra is megfelelő feltételekkel léphettünk volna be. A nagyokosok előtt a nagy lé lenyúlása lebegett, az emberek nagy része meg komolyan bevette, hogy másnaptól itt a nyugati jólét. Aztán csak a hiteleik vannak. Mint az országnak.”
 • 4. hunmohikan 2012. szeptember 17. 12:06
  „Szegény Tibi még mindíg hisz nekik... Az igazgatóság harmadik tagja, ha visszakerül jog szerinti pozíciójába, s az igazgatósági tagságáról bedecs lemond, garantálja a napi hatszázas vágást”
 • 3. Tyúkanyó45 2012. szeptember 17. 11:42
  „Vezetőségből senkiben nincs annyi merészség,hogy kiálljanak a munkások elé,konkrétan megmondják az igazat!?Családok /dolgoztak/vannak kiszolgáltatva,nem hiszem,hogy ez hadititok lenne,hogy mit terveznek? 70-80 ezer forint a munkásember pénz,ők,fent nem ennyiből élnek!Ígérgetésből tele a padlás.Látható tettek kellenek!!!Színház az egész amit már csinálnak,be engedem,nem engedem,mint az óvodában lennének.Igen is ilyenkor összefogás kell,sérelmeiket oldják meg maguk közt.”
 • 2. hümm 2012. szeptember 17. 10:54
  „Mosonmagyaróvár Kenyérgyár megvették, és megszüntették a termeléstmivel gazdaságtalanult üzemelt, de ezt akkor is lehetett látni mikor megvásárolták.
  Vagy csupán a veszteség kellett valakinek, amiből a másik cége nyereségét eltudta tüntetni, és a területet az épületeket gépeket el fogja adni később? Esetleg csak a terület volt a fontos? Kitudja....aki meg igen az nem beszél

  Sajnos megszüntetik a Tradicionális Magyar Cégekete, Petőházi Cukorgyár, Győri Keksz Mósonmagyaróvár Mofém, Konzerv, Fogkefe, és még sorolhatnám. Piacot veszenk nem pedig gyárakat, cél nem az, hogy itt terneljenek, hanem az, hogy értékesítsék az agyonutaztatott termékeiket. Kár volt eladni sok sok mindent.”
 • 1. 49. 2012. szeptember 17. 10:47
  „A MALÉV sorsára fog jutni a Kapuvári Hús Zrt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvonulással szülestésnapoztak

Százharminc éves idén a csornai önkéntes tűzoltó-egyesület. Az elődök emléke előtt szombaton… Tovább olvasom