Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Kapuvári húsgyár - jogerős a felszámolási határozat

Jogerőssé vált a Kapuvári Hús Zrt. felszámolásáról született bírósági végzés – közölte a Győri Törvényszék szóvivő bírója.

Jogerőssé vált a Kapuvári Hús Zrt. felszámolásáról született bírósági végzés – tájékoztatott a Győri Törvényszék szóvivő bírója csütörtökön.

Máté Kinga jelezte: a döntés közzététele megtörtént, s ez a felszámolási eljárás kezdő időpontja is.

Az elektronikus cégközlönyben csütörtökön reggel közzétettek  szerint az április 26-án benyújtott kérelem alapján október 1-jén emelkedett jogerőre a végzés, amellyel a bíróság a Kapuvári Hús Húsipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság felszámolását főeljárásként elrendelte, felszámolóként a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft.-t jelölve ki.

A társaság felszámolóbiztosa Jendrolovics Pál Péter.  

A dokumentum szerint a követeléseiket a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánók a végzés közzétételétől számított 40 napon belül jelenthetik be igényüket a felszámolónak.   

A Győri Törvényszék szeptember 3-án meghozott határozatában rendelte el a Kapuvári Hús Zrt. felszámolását.

A határozattal  szemben az adós fellebbezést nyújtott be, majd ezt visszavonta a bíróságra hétfőn megérkezett beadványában. 

Olvasóink írták

 • 6. AranyKözépút 2012. október 05. 18:06
  „" apokalipszis, apuka hisztis? "
  Ha már egyszer megszólítottál.
  a lényeg: egy felszámolási eljárásnál meg van a sorrend, hogy kik részesülhetnek a még létező forrásokból. Olvasva az adósságok sorát, szegény dolgozóknak nem sok esélye van, hogy pénzükhöz jussanak.
  Csak ennyit akartam mondani.”
 • 5. kishektor 2012. október 05. 16:22
  „Végre kiderült, hogy <moderálva> az orruknál fogva vezette a dolgozókat !
  Az augusztus eleji vásárlásakor közvetítőin keresztül azt szajkózta, hogy komoly pénzügyi szakemberekkel vizsgáltatta át a Gyár helyzetét s a pozitív eredmény birtokában kötötte meg az üzletet !
  Most a " nép " számára is kiderült, hogy a Gyárral szemben 2012. április 26.-án felszámolási kérelmet nyujtott be egy alföldi cég, több százmilliós követelése érvényesítése céljából ! <moderálva> szakértői ezt nem tudták ??? vagy éppen ezért érte meg az invesztíció ??
  S mi van a kábítókkal ?? no nem a sertés kábítókra gondolok , hanem azokra akik hetente közvetítették élőszóban vagy a különböző médiákban <moderálva> üzenetét !!! kívánalmait !! újra kezdésre vonatkozó időpontjait , akik hetente többször beszéltek a " tulajdonossal " s e kiváltságos állapotukban teljesen megfeledkeztek a GYÁR s a DOLGOZÓK érdekeinek maradéktala s elsődleges képviseletéről ??? Mikor lesz vége a hamis aszisztenciának ? a dolgozók kábításának ? Sajnos a sertéskábítás egyenlőre szünetel pedig jobb lenne, ha az emberek kábítása szünne meg.
  A Felszámoló Bíztos Úr kinevezésével bízom benne, hogy elindúl egy tisztulási folyamat s az erjedés végén , a szenny eltávolítása után megindul a megélhetést biztosító munkavégzés, ehhez kívánok sok sikert!!”
 • 4. torabora 2012. október 05. 06:16
  „Mutyizzatok csak, a végén még az épületből sem marad semmi !(Rábatext,Ringa Győr,Olajgyár,Győri keksz...)”
 • 3. apokalipszis 2012. október 04. 19:18
  „2.AranyKözépút 2012.10.04. 18:08

  Győrben!Még mielőtt qrva okos lennél, fél havit kapott kb. aki dolgozott a múlt hónapban.Na persze csak a bejelentettet munkaidőt számolják el ,azt se mindenkinél!Soknak többel lógnak!Ki nem adott szabadságok stb.Sokan már leléptek mert nem bizakodnak!Újabb megcsúfolása a kétkezi munkának és újabb elismerése a cégváltásnak,vagyon kimenekítésnek mismásolásnak.Ezek elkerülésére elvileg működik hivatalos szerv.Na persze akik munkaügyi vizsgálatot végezhetnének azok most lapítanak.Fontosabb,hogy jóban vagyok ezzel- azzal,kávézni,ebédelni visznek és mindjárt mindenkinek megéri.))Ha baj van meg elviszi a melós a balhét.De egyszer mindenki "fizetni" fog.)) Írásom csupán kitaláció és nem a magyar valóságot tükrözi.)))”
 • 2. AranyKözépút 2012. október 04. 18:08
  „Melós?
  Hol élsz te? Ők már egy vasat sem fognak látni. A”
 • 1. apokalipszis 2012. október 04. 17:47
  „Költői kérdés,ki jár jól? A tulajok vagy a melós? És a kör(ök) folytatódnak abból a szempontból,hogy a melós rosszul jár a tulajok meg lépnek tovább,menekítik a pénzt,családtagokra íratják a vagyont,2 év múlva új vállalkozást nyitnak.Fidesz!!Újabb megoldandó problém!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári húsgyár: indítanák, de nem tudják mikor?

Egyszerre akarja újraindítani a termelést a kapuvári húsgyárban az üzem mögött álló két társaság… Tovább olvasom