Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Kapuvári Fidesz: két év után a helyi Jobbiknak is fontos lett a húsgyár sorsa

˝A Kapuvári Húsgyárért Csoporttal karöltve a gyár hatodik meghirdetése után látták elérkezettnek az időt, hogy legalább kérdéseket tegyenek fel˝ - olvasható a közleményben.


˝Szövetségünk örömmel értesült róla, hogy két év ˝páholyból szemlélődés˝ után a Jobbik Kapuvári Szervezete önkormányzati képviselőjének is fontossá vált a húsgyár sorsa. (Habár, ez az idei önkormányzati választások időszakában nyilván a kampányuk része.) A „Kapuvári Húsgyárért Csoport" - tal karöltve a gyár hatodik meghirdetése után látták elérkezettnek az időt, hogy legalább kérdéseket tegyenek fel˝ - írja közleményben a Fidesz-KDNP Kapuvári Szervezete a "Kemény kérdések várnak válaszra a Kapuvári Húsgyárról" cikkben megjelentekre reagálva.

˝A csoport, amely szintén a kampányban aktivizálódott, tevékenységét egyébként a városban általunk megkérdezettek egyike sem ismeri.

Még a gyár volt dolgozói és a gazdák sem: Ők egyetlen személyre tippeltek, aki a közösségi oldalán a következőket írja magáról: „Itt dolgozott: minek, mert Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni. Itt tanult: sarki kocsma˝

A húsgyár történetében szövetségünk a város vezetésével együtt mindig készen állt az összefogásra, s közös erőfeszítéseink jó szándékú támogatását minden esetben köszönettel vettük˝ - olvasható a Fidesz-KDNP Kapuvári Szervezetének sajtóközleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hősökre emlékeztek Kapuváron - fotók

Tovább olvasom