Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Kapuvár: polgári frakció alakult

Magyar Attila, a kapuvári Fidesz elnöke keddi sajtótájékoztatóján bejelentette egy, a képviselő-testületen belüli polgári frakció megalakulását.
Az októberi önkormányzati választásokon az önkormányzatba képviselőt juttató egyes pártok, a választásokat megelőző megállapodások alapján, a hatékonyabb munka érdekében polgári képviselőcsoportot hoztak létre. A frakcióvezető Magyar Attila lett. Elhangzott: a frakció célja az európai, polgári, nemzeti és keresztény értékrendet megjelenítő képviselők munkájának koordinálása. A képviselőcsoport számára fontos a szakmaiság, ezért a bizottsági struktúra kialakításánál, illetve a bizottságokba delegált külső tagok kiválasztásánál is a szakmai szempontokat tartották szem előtt. Tovább erősítve a döntés-előkészítés szakmaiságát, a tervek szerint a frakció munkájában tanácskozási joggal szakértők is részt vesznek.
Kérdésünkre, hogy ki lesz az alpolgármester a csütörtöki szavazás után, Magyar Attila közölte: tegnap még tartottak az egyeztetések. Hozzátette: az alpolgármester személyére csak a polgármesternek van jelölési joga, viszont a képviselő-testület dönt arról, hogy egyetért-e a javaslattal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenhét évig bírta

Kétmillió forintba kerül a körülbelül száz méter hosszú távhővezeték cseréje, amit Csornán a Kossuth… Tovább olvasom