Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Kapuvár: Hanság Expó harmadszor

Harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a kapuvári Hanság Expó. A vásáron nyolcvan vállalat és vállalkozás mutatja be termékeit és szolgáltatásait a turmixgéptől a legdrágább autóig.
Vásár: A Hanság Expó megnyitóján a majorette-lányok is felléptek.
Tegnap délelőtt megnyílt Kapuváron a Hanság Expó. A rendezvényt harmadik alkalommal szervezte meg a város önkormányzata és a megyei kereskedelmi és iparkamara. Idén nyolcvan cég mutatja be termékeit a közönségnek. A választék ismét nagyon sokszínű, hiszen a banki szolgáltatásoktól és a kertépítéstől a turmixgépen át a festményekig és a legdrágább autókig terjed. A megnyitót a város fúvószenekara, a Kapuvár néptáncegyüttes és a majorette-lányok produkciója színesítette.

A város hírét viszi

A kiállítás és vásár megnyitóján Bódi Csaba, a kamara elnökségi tagja köszöntötte elsőként a megjelenteket. Mint mondta, szervezetüknél az utóbbi időben jelentős változásokat hajtottak végre. Ezek a változtatások arra irányultak, hogy minél szélesebb körű szolgáltatással állhassanak partnereik rendelkezésére.
Ivanics Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke, a térség országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a vásárok évszázadokon át rangot jelentettek egy-egy településnek. Messze vitték a város hírnevét és lehetőség nyílt arra, hogy a körzet megmutassa gazdasági erejét.
Dr. Biró Péter, Kapuvár polgármestere hangsúlyozta: váro-

suk mindig igyekezett bemutatni értékeit, és kapui ezután is mindenki előtt nyitva állnak.
Átadták a Hanság Expó vásári díjait. A megyei önkormányzat Kuslics Péter kertépítőt, a kamara a helybeli Diadal Rt.-t jutalmazta. Kapuvár díját a Kisgyőr Kft. kapta, a vásár nagydíjasa a Kis-Rába Menti Takarékszövetkezet lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy a hajrá a választás előtt

Úgy tűnik, a települési önkormányzatok a lehetőségeikhez mérten „hajráznak” s minél több… Tovább olvasom