Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Kapuvár - A Civil Alap 2011 pályázat nyertesei

A kapuvári önkormányzat az idei költségvetés terhére másfél millió forintos pályázati keretet biztosított helyi civil szervezetek támogatására.

Másfél milliós pályázati keret a civileknek

A képviselő-testület legutóbbi ülésén elfogadta az érvényes pályázatot benyújtó szervezetek számára biztosított támogatási összegeket.

Eszerint a szervezetenként igényelhető, legfeljebb százezer forintos támogatásból 80 ezret kapott a Kapuvár Néptáncművészetéért Alapítvány és a Kapuvári Hagyományőrző Nyugdíjas Klub, 70 ezer forintot kapott a Tavirózsa Daganatos Klub, az Ars Camerata Énekegyüttes, az Öntés Jövőjéért Alapítvány és a „Legnagyobb Magyar" Alapítvány. Hatvanezer forintos támogatásban részesült többek közt a Magyar Vöröskereszt Kapuvár Területi Szervezete, a Zenés Táncszínház, s a Kapuvári Polgárőr Egyesület.

Számos civil szervezet kapott a támogatási alapból 40 ezer forintot, így mások mellett a „Rozmaring" Néptáncosok Baráti Köre, a Rábaköz–Hanság Turisztikai Egyesület, és a Kapuvári Nagycsaládos Egyesület is.

A testületi ülésen elhangzott, ez évben már szankcionálták azokat a civil szervezeteket, melyek késve, vagy nem nyújtották be év végéig az éves elszámolásukat, az olyan szervezetek támogatását pedig elutasította a bírálóbizottság, melyek székhelye nem Kapuváron található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyógykezelésre gyűjtenek Farádon

A település önkormányzata és a Rábaközi Takarékszövetkezet gyűjtést szervez Élő Dénes harminchat… Tovább olvasom