Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Kamionok ütköztek a 85-ösön

Két kamion ütközött hétfőn a 85-ös főúton Veszkény és Szárföld között. Az egyik jármű az árokba borult, de személyi sérülés nem történt.
Hétfő délelőtt egy Volvo igyekezett Kapuvár felé, amikor sofőrje észrevette, hogy elvétette az irányt. Jobbra, egy bekötőútra akart visszatolatni a főútról, hogy megforduljon. Időközben Szárföld felől érkezett a másik szerelvény. A nagy ködben vezetője későn vette észre az előtte manőverező járművet. Próbálta kikerülni, de aközben nekiütközött a tolató kamion fülkéjének. Az úton megcsúszott, megfordult és a bal oldali árokba borult.

A helyszínelés idején a főúton a forgalmat rendőrök irányították. Fotó: Cs. Kovács Attila

Olvasóink írták

 • 9. kriszton79 2011. január 18. 14:49
  „Kedves Újságíró!
  Már a főcím is rossz!
  1. Egy kamion és egy teherautó volt a baleset résztvevője.
  2. "de aközben nekiütközött a tolató kamion fülkéjének" - nem történt ütközés, miközben megpördült a teherautó, a ponyvatartó vas sarka letörte a kamion tükrét. A frontális ütközést elkerülendő került a teherautó az árokba!
  Ha már veszi a fáradtságot és a rendőrséggel együtt hiéna módjára meg is jelenik a helyszínen, akkor ahhoz is vegye a fáradtságot, h megkérdezi, h mi történt, és azt valós módon írja meg.
  Vagy ha ez nem megy, akkor váltson munkát, mert ez nem Önnek való munka. Bár igaz, ha a blikk színvonalát akarja tükrözni a kisalföld, bátran állíthatjuk, hogy sikerült.”
 • 8. kriszton79 2011. január 18. 14:36
  „Nos, ismét a hozzá értő személyek hozzászólása:
  Sajnos túlságosan is közelről ismerem a történetet. Kedves Nosigno és Kekec:
  1. Ha már eltévedt a kamion, tényleg ne az egyik legforgalmasabb és legveszélyessebb útszakaszon álljon neki megfordulni, mert ad egy biztosítania kellett volna a figyelő személyt, amit nem tett meg, - és itt tisztázhatjuk egyből, hogy nem volt egyedül, a kollégája mellette ült, ad kettő tejködben fehér színű kamion, világosszürke, felirat nélküli ponyvával nem túl jól látható, az út szélességének a 80%-át elfoglalta, tehát vegye a fáradtságot és menjen el a következő faluban, h biztonságosan meg tudjon fordulni, nem veszélyeztetve vele senkit sem!
  2. A kamionoknak a megengedett sebessége 70 km/h a főutakon, amit hidd el, h tejködben egy hülye sem fog átlépni.

  "Személyi sérülés nem történt, az, hogy egy darabig jóformán ingyen fog dolgozni a főnökének, az meg legyen az ő baja." - Nagyon kedves, és tipikusan magyar mentalitásra jellemző megjegyzés!
  Igen személyi sérülés nem történt, bár ez a teherautó vezetőjének a lélekjelenlétén, és több mint 20 éves balesetmentes vezetésének köszönhető - mellesleg itt megjegyezném, ha az út mellett a föld nincs felázva, a teherautó lábon marad, és összesen egy darab törött tükör maradt volna a baleset után. És igen, választhat, h egy darabig ingyen dolgozik, és megmarad a munkája, vagy elmehet az állam pénzén otthon vakarni a hátsóját, mint azt olyan sokan meg is teszik. Csak tudod, családja, gyerekei vannak, tehát nem teheti meg, h otthonmaradjon, mert ő nem tartozik a kissebséghez, ezért neki nem jár segély, kedvezmény és egyéb juttatások!”
 • 7. b.zoli 2011. január 18. 13:00
  „szerintem meg nincs messze se veszkény se szárföld ahol megtudott volna fordulni”
 • 6. nosigno 2011. január 18. 10:00
  „"Rakás idióta...
  1. Ha eltévedtem, nem a főúton állok neki tolatgatni, pláne ködbe´;
  2. Akármilyen sürgős a fuvar, nem ´repülök vakon´."

  1. Ha egyszer a főúton van akkor hol máshol tolatgasson? Veszkény és Szárföld között tudsz mondani egy arra alkalmas helyet?
  2. A kamionok végsebessége alaphelyzetben 90km/h, ezt azért nem nevezném repülésnek. Ha lassabban ment volna, akkor meg az lenne a baj, hogy akadályozza a fogalmat. Rólatok midig a nyuszis vicc jut az eszembe, teljesen mindegy, hogy van sapka vagy nincs sapka.
  Személyi sérülés nem történt, az, hogy egy darabig jóformán ingyen fog dolgozni a főnökének, az meg legyen az ő baja.”
 • 5. kekec 2011. január 17. 22:10
  „Rakás idióta...
  1. Ha eltévedtem, nem a főúton állok neki tolatgatni, pláne ködbe´;
  2. Akármilyen sürgős a fuvar, nem ´repülök vakon´.”
 • 4. Csetneky 2011. január 17. 21:53
  „Legalább nem nyírtak ki senkit.”
 • 3. Peti85 2011. január 17. 21:49
  „Mégis hova tolasson? Az árokba?”
 • 2. Stweart 2011. január 17. 20:51
  „A fehér kamion, miért nem tolat le az útról? ha már ilyen balf@sz volt még veszélyezteti az arra közlekedőket, hogy mentse a megforgatott rakományát!”
 • 1. nyuszómuszó 2011. január 17. 20:40
  „Gratula!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronnémeti: együttműködőbb testületet szeretne a polgármester

Együttműködőbb, s a helyi érdekeket jobban szem előtt tartó testületi munkát vár erre az évre a… Tovább olvasom