Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Kamaszok törtek- zúztak a Fő téren

Csorna - A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően elkapták azt a fiatalkorúakból álló társaságot, amely szerda éjjel megrongálta a csornai Szent István tér padjait. A fiatalok mindegyike rendezett családi hátterű, tettükre nem tudtak magyarázatot adni.
– A rendőrség lakossági bejelentés nyomán már szerda éjjel tudott a padrongálásokról (Ismét padokat törtek a vandálok a belvárosban – Kisalföld, 2008. július 18.), ezért csütörtök reggeltől a közrendvédelmi osztály járőrei – Hancz József zászlós, Remete László törzsőrmester és Horváth Beatrix hallgató – is bekapcsolódtak a nyomozásba – mondta el lapunknak Katona László őrnagy.

A Csornai Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője hangsúlyozta, már a kezdetektől gyanakodtak egy olyan hatfős, tizenéves társaságra, amely a közeli művelődési központban szórakozott, vélhetően onnan indult „rongáló körútjára". A rendőrök a művelődési házból kapott információ alapján gyorsan megtalálták a tizenéves társaság minden tagját, akik aztán „bátran" be is vallották tettüket.

– Mind a hat elkövető fiatalkorú, iskolában tanulnak és rendezett anyagi, családi hátterük van – jelentette ki Katona őrnagy. A kihallgatás során tettükre nem tudtak magyarázatot adni, elmondásuk szerint nem voltak alkoholos állapotban. A fiatalok ellen csoportos garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 7. matriné 2008. július 26. 05:24
  „Fel kell menteni őket! ők csak szórakoztak! Nem szabad őket megbüntetni! Szórakozni lehet! Néha kell zúzni egyet!”
 • 6. raffy2 2008. július 22. 22:50
  „kemény büntetést nekik!!!!!!!!mikor elkapják őket,meg teszik az ártatlant,meg nem tudják miért csinálták....jó duma.mert nem tudják,hogy mindenért meg kell dolgozni.fiatalok,ha unatkoztok menjetek el az önkormányzathoz,biztos szívesen fogadják a munkára jelentkezőket.”
 • 5. lacikó 2008. július 22. 18:51
  „Valaki fogta a kezüket,mert maguktól semmit nem tesznek.”
 • 4. cikk-cakk 2008. július 19. 22:59
  „Erről eszembe jut, hogy nagyon régen (még bőven a rendszerváltás előtt) kiraboltak Győrben egy benzinkutat. Akkoriban az ilyesmi még szenzációszámba ment, a sajtó végigkövette a nyomozást, a bírósági tárgyalást stb. Az elkövetők kifejezetten jómódú vállalkozók gyermekei voltak. Mint mondták, mindenük megvolt, csupán izgalomra vágytak.
  Mit mondott erre Hofi?
  "Hát fiam, ha izgalomra vágysz, ott van mindjárt a jobb kezed! És mivel a változatosság gyönyörködtet, használhatod a balt is!"
  Ezek a csornai fiatalok is úgy látszik rossz helyen keresték az izgalmak forrását.
  :-))))))))))”
 • 3. KLMD 2008. július 19. 12:16
  „Térítsék meg a kárt és valamennyivel többet, esetleg közmunka.
  EZ NEM HÍR”
 • 2. Szélsőjobbos 2008. július 19. 09:59
  „Felháborítónak és diszkriminatívnak tartom,hogy kihangsúlyozták az elkövetők rendezett családi mivoltát!Ha cigányok bűnöznek, azt nem szokták külön említeni!Ezzel tompítják a cigánybűnözés terjedését!Gratulálok a rendőrségnek, hogy a cigányokat nem merik ilyen gyorsan elfogni!”
 • 1. Putyilov 2008. július 19. 07:14
  „Jól el kell kalapálni a fejüket,hogy kiessen belőle a rongálás gondolata.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokásás milliárdokból

Rábaköz - Csapadékvíz-elvezető árkokra szükség lenne, ám az önkormányzatok támogatás híján nem… Tovább olvasom