Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kalapács alatt csornai üdülő

Továbbra is árulja vonyarcvashegyi üdülőjét az önkormányzat. Első körben nem kelt el a nyaraló, ezért február 28-án, kedden délelőtt 9 órakor újabb licitet tartanak a városházán.
 Az 1235 négyzetméteres ingatlanon az üdülő épülete, étterem és szociális blokk található. A kikiáltási ár 31,3 millió forint. Bővebb felvilágosítás a polgármesteri hivatal beruházási osztályán kérhető.

Olvasóink írták

 • 3. Jerry 2012. február 27. 20:05
  „Merzsébet, eddig is messze volt a Balatontól,és a temető is mindig ott volt mellette, mégis jó volt úttörő tábornak, vezetőképzőnek,meg egyéb tanfolymoknak.Én voltam ott néhányszor, klassz volt.A baj az, hogy aváros jelenlegi vezetése nem kötödik hozzá, csak nyügnek érzi.Pedig egy kis rendbetétellel pl remek turistaszálló lehetne belőle, ki lehetne adni a város lakóinak a szobálkat.Sok család még nem volt a Balatonnál, mert nem tudják megfizetni.Itt olcson kaphatnának szállást, a vizpart is közel van, egy hetes, vagy akár egy hétévgére is ki lehetne venni.A város üzemeltethetné, és eltehetné a hasznot.Nem eladni kell, hanem működtetni.Ez a baj a termállal is.A városnak kellene mint tulajdonosnak üzemeltetni, kedvezményes belépőt adni a város lakóinak, a befolyt pénzt meg viszsaforgatni fejlesztésre. Na de ezek csak elherdálnák a város vagyonát, a pénzt meg kiosztanák egymás közt jutalomként.Jogilag el sem adhatnák az üdülőt anélkül, hogy előtte megkérdeznék a város lakóit, elvégre az ő adóikból épült.A városi képvieselőcskék egy napot nem töltöttek tot, se emlékük, se munkájuk nincs benne.Hát persze, hogy könnyen lemondanak róla mert csak munka van vele, inkább felvennék az árát.”
 • 2. merzsebet 2012. február 27. 19:45
  „Évek óta kihasználatlan,a másikat legalább fel lehetne újítani az árából.Messze van a Balatontól és még a temető mellett is.A másikban jót nyaraltam anno.”
 • 1. kukszi 2012. február 27. 17:30
  „Ez az igazi, mindent adjatok el !!!!
  Ha nem marad semmi , legalább az utódok nem veszekednek a jusson.

  Jó csornai szokás !!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári programfüzet 2012

Megjelent a 2012-es kapuvári programfüzet (felvételünkön). A kiadvány szervezését végző civil fórum… Tovább olvasom