Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Kábítószert találták a farádi férfi kocsijában Csornán - fotók

Kábítószert találták a farádi férfi kocsijában Csornán - fotók
A férfi idegesen viselkedett és zavartan válaszolt a rendőrök kérdéseire.
Vádemelési javaslattal zárult egy farádi gyanúsított ügye, aki kábítószert rejtegetett autójában és bódult állapotban vezetett Csornán.

A Csornai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy farádi férfi ellen.

A gyanúsított 2017. június 29-én 15 óra körül Csornán közlekedett személyautójával, amikor a helyi járőrök megállították közúti ellenőrzés céljából. A férfi idegesen viselkedett és zavartan válaszolt a rendőrök kérdéseire, ezért átvizsgálták a gépkocsit. Egy csomagban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, amit lefoglaltak.

A járőrök a farádi lakost elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A vezetővel szemben alkalmazott gyorsteszt többféle illegális szer fogyasztására is pozitív eredményt mutatott. A szakértői vélemények alapján a növényi törmelék kábítószernek minősül a sofőr pedig bódult állapotban vezetett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.
 
Fotók: Police.hu 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kapuvári ÍzvadÁszok ünnepi ebédet főztek a római szegényeknek

A Kapuvári ÍzvadÁszok ünnepi ebédet főztek a római szegényeknek
Az amatőr főzőcsapat 2015-től minden évben vízkereszt ünnepén segít a római rászorulókon. Tovább olvasom