Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Júniusban ismét kinyit a strand

Harmadik szezonját kezdi meg idén az Aqua- sport 2005 kft. a csornai termálfürdőben. A cég vezetője úgy nyilatkozott: a tapasztalatok alapján döntenek a folytatásról.

Nyár eleji, június elsejei nyitásra készül a csornai strand üzemeltetője. Az Aquasport 2005 kft. ügyvezetője, Szabó Attila a Kisalföldnek elmondta: három plusz egy éves szerződést kötöttek az önkormányzattal, amiből az idei lesz a harmadik. A szezon után vonnak mérleget és döntenek a folytatásról.

– A tél által okozott károk helyreállításával, általános, beüzemelés előtti fertőtlenítéssel, karbantartással, a környezet rendbetételével készülünk a nyitásra – mondta a Kisalföld érdeklődésére Szabó Attila. – Az időjárástól függően természetesen, de a tervek szerint június elsejétől szeretnénk fogadni vendégeinket. Jelentős fejlesztés, új látványelemek felszerelése, építése nem szerepel az elképzelések között. Az elmúlt két évben megszokott színvonalat tartva működtetjük a fürdőt. A gyerekek persze számíthatnak az úszásoktatásra, a nyári táborra, melyek tavaly nagyon sikeresek voltak. Ugyanígy a vízi fitnesz is marad, melyre szintén volt igény 2013-ban. Új, kényelmi szolgáltatásként a napágyak bérleti lehetőségét vezetjük be ebben az évben.

A tavalyi strandszezonban népszerű volt a gyerekeknek szervezett nyári tábor. Fotó: Kisalföld-archívum
A tavalyi strandszezonban népszerű volt a gyerekeknek szervezett nyári tábor. Fotó: Kisalföld-archívum

A jövőt firtató kérdésünkre az ügyvezető kifejtette: tavaly gyengén indult a szezon, nem volt igazán strandidő. Így komoly következtetést nem szabad levonni a tapasztalatokból. A termálnak viszont, noha zárva tart, télen is vannak működtetési költségei, kiadásai. Szabó Attila hozzátette: az idei szezon lesz a döntő és annak alapján határoznak arról, hogy a három plusz egy éves megállapodásból kihasználják-e a plusz egy évet. A szakember megjegyezte: nem kapkodják el a döntést.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járási térfigyelő rendszert terveznek Kapuváron

A kapuvári rendőrség beszámolójából kiderült, a város még mindig a „béke szigete". Pályázatból járási térfigyelő rendszert terveznek. Tovább olvasom