Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Jótékonyan báloztak a sportolók

Kapuvár - Báloztak a kapuvári sportolók a hét végén. A kapuvári sportegyesület idén ünnepli kilencvenedik születésnapját, a jótékonysági bál bevételét a jubileumi ünnepségekre fordítják.
Évtizedes hagyománya van Kapuváron az évente megrendezett sportbálnak. Szombat este a Kapuvári Sportegyesület (KSE) tartotta hagyományos jótékonysági rendezvényét, ahol közel száz sportoló, kézilabdások, labdarúgók és karatésok ünnepeltek az egyik helyi vendéglőben. A rendezvényről az egyesület elnöke, Bokor László nyilatkozott a Kisalföldnek.

– Elöljáróban el kell mondanom, a KSE idén ünnepli kilencvenedik születésnapját, a bál bevételét a jubileumi ünnepségek megrendezésére fordítjuk – mondta az elnök.

A sportolók hajnalig ropták a táncot a hét végén a már évtizedes hagyománnyal rendelkező bálon.
A sportolók hajnalig ropták a táncot a hét végén a már évtizedes hagyománnyal rendelkező bálon.

Hozzátette, természetesen egyéb pályázati forrásokat is várnak a rendezvénysorozat költségeire. Ezek előteremtésében nagy szerepet szán a december elején felállt új vezetésnek, melynek a szombati bál volt az első társadalmi rendezvénye. A bál megrendezésének másik apropóját a ’83-as bajnokcsapat huszonötödik jubileuma adta. A rendezvény érdekessége volt, hogy a vendéglőben a Haydn vegyes kar is épp farsangi bálját tartotta, így a zene- és a labdaművészek együtt tapsolhattak a Haydn vegyes kar farsangi műsorának. A sportolók és az énekkar végül hajnalig ropta a táncot Kapuváron.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két község gyerekei együtt járnak a grófi óvodába

Dénesfa - Jelenleg tizennyolc kisgyerek jár a több mint százéves múltra visszatekintő dénesfai… Tovább olvasom