Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Jótékony célt szolgál a mulatság

Március elsején rendezik meg a Győr-Moson-Sopron megyei polgármesterek első sobori bálját a helyi Szent Hubertus Kastélyszállóban.
Soboron találkoznak március elsején megyénk polgármesterei, ám ez alkalommal eltekintenek minden hivatalos formaságtól és csak a jókedvé, a szórakozásé lesz a főszerep. Nemes László, a rábaközi kisközség polgármestere azt vette a fejébe, hogy fehér asztal mellett hozza össze megyénk települési elöljáróit. Összesen 182 darab meghívót küldött szét, a jelentkezések folyamatosan érkeznek a sobori polgármesteri hivatalba.
A rendezvény fővédnökei dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Németh Éva, a megyei közigazgatási hivatal vezetője. A védnökséget a megyei alelnökök vállalták.
– Amikor az ötlet megfogalmazódott bennem, az a gondolat vezérelt, hogy a polgármesterek a mindennapi munkából kikapcsolódva, kötetlen formában találkozhassanak és jobban megismerjék egymást – mondta a házigazda, Nemes László. – És ha a polgármesterek jó kapcsolatba kerülnek egymással, ebből talán a megyének is előnye származik.
A rendezvény bevételét jótékony célra ajánlják fel a szervezők, a csornai Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola sérült gyermekeit kívánják segíteni.
Nemes László továbbra is várja polgármester kollégái jelentkezését a polgármesterek első megyei báljára.
A bálban a hagyományos, szórakoztató zene mellett cigányzenére is mulatozhatnak majd a polgármesterek. Fellépnek a sobori verbunkos legények és az ifjúsági tánccsoport, akik Sobri Jóska legendájából adnak ízelítőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valóra vált a szanyi kisfiú álma

Olvasóink segítségének köszönhetően saját televíziója van Szanyban Péterkének. Az asztmás kisfiú… Tovább olvasom