Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Jóra értékelték a kapuvári tűzoltók munkáját

A kapuvári tűzoltóságon pénteken tartották annak a komlex felügyeleti ellenőrzésnek az értékelését, amelyben az elmúlt 5 év szakmai munkáját értékelték.
A Győr Moson Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója Sallai Péter tűzoltó alezredes az értékelésében elmondta, hogy a kapuvári tűzoltóságon a parancsnokváltáskor volt hasonló ellenőrzés, az azóta eltelt szakmai munkát ellenőrizték több napon át minden szakterületre kiterjedően.

A kapuvári tűzoltóságon jó szakemberek dolgoznak, a szakmai munka kiváló, a tűzoltóság mintegy 40 ezer ember tűzvédelméért és biztonságáért felel, a Rábaközben lakók mindenben számíthatnak a tűzoltók és a katasztrófavédelmi szakemberek segítségére.Molnár Sándor parancsnok munkájáról elmondható, hogy fejlődési pályára állította a parancsnokságot, jól kamatoztatva az önkormányzattal kialakított kapcsolatot minek révén a parancsnokság technikai fejlődés a megye élvonalába jutatta a parancsnokságot. Az eredmények megtartásához további erőt egészséget kívánt az igazgatóság ellenőrzési csoportja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

(Kor)képekkel éltetett emlékezet

A fényképek nemzedékeket kötnek össze, megmentik a feledésre ítélt mindennapi eseményeket. Böjtös… Tovább olvasom