Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Jól teljesítettek

Állományülésen értékelték az elmúlt év eredményeit a Csornai Rendőrkapitányságon.
Kiss József alezredes, csornai kapitány elmondta: az utóbbi esztendők legsikeresebb évét zárták tavaly a felderítési mutatók szempontjából. Dr. Takács Róbert, a győri városi ügyészség vezetője arról beszélt, hogy az ügyészség és a kapitányság együttműködése kiváló. Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány megdicsérte csornai kollégáit, és kérte, hogy továbbra is hasonló színvonalon teljesítsenek. Az állományülésen kiemelték: a rendőrség és a környéken működő polgárőrségek kapcsolata jó. Elhangzott: továbbra is igénybe kell venni a lakosság segítségét, illetve felhívni figyelmüket azokra a bűncselekményekre, melyek leggyakrabban fordulnak elő. Ilyenek például a besurranásos lopások.

Fotó: Cs. K. A.
Fotó: Cs. K. A.

Olvasóink írták

 • 4. pampus 2009. március 07. 16:58
  „Kedves "sivatag66" Kérlek írj a derék rendőreinkről valós felderített eseteket. Szerintem többen is szívesen olvasnánk róla. Nem hinném, hogy ki moderálnák e sajtóból! Sőt be is férne a fenti cikkhez, mivel kifelejtették a köz tájékoztatásából a kitüntetettek hőstetteit. Különben engem nem zavarna, ha helyesírási hiba lenne benne az sem.”
 • 3. zsiros 2009. március 07. 16:12
  „Sivatag66.Ne kötekedj pampussal.Miért zavar az írása!?Én nem bánnám,ha a rend őrei lele hibával írnák le az elkövetők nevét, meg ezt- azt,csak tennék!!!De nem teszik,akkor meg mit akarsz!?”
 • 2. sivatag66 2009. március 07. 15:42
  „pampus ,előbb tanuldd meg a helyesírás szabályait,utána reklamálj !!!!!!!”
 • 1. pampus 2009. március 06. 19:34
  „Ez az! Még említeni merik a besurranásos lopásokat! Mi van, ha van kulcsa tolvajnak és a károsult vagy 50 km.-re dolgozik, amikor kifosszák a lakását? A tolvajok nyugodtam szilveszterezhetnek és már farsangolhatnak is! Főleg , ha időközben közben találnak egy-egy "nagynénit" aki virtuálisan felvásárolja a bűneset egy egy részét és a tolvajok vígan bitorolhatják tovább is az ellopott holmikat! A derék rendőreink pedig akár tegeződő viszonyt is kialakíthatnak a tolvajokkal míg fényesítik az íróasztal melletti szék ülését?
  Nem látni e cikkben azt az esetet,hogy meg fogták a szalmabálázó gép és a traktort ellopó tolvajt. Vagy a rábapordányi 20 anyadisznó tolvajokat!Szeretnénk már tényeket is olvasni, ha már egyszer megszellőztették a sajtóban az ellopásokat! Vagy csak a statisztika és a dicséret tartozik a köz elé? Mi lakósok is szeretnénk elégedettek lenni a rendőri munkával!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zajos bulik a művelődés házában

Csorna - A belvárosban élők szerint a hétvégi éjszakákon elviselhetetlen a zaj a művelődési központ… Tovább olvasom