Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Jó közbiztonság, támogatott rendőrőrs

Számítógéppel és digitális fényképezőgéppel gazdagodott nemrégiben a beledi rendőrőrs. Az értékes eszközöket a kisfaludi önkormányzat ajánlotta fel.
Buthi Gyula főhadnagy, a beledi őrs parancsnoka a Kisalföldnek elmondta: az informatikai berendezések nagyban segítik és könnyítik kollégái munkáját, eddig mindössze két számítógéppel rendelkeztek. A digitális fényképezőgéppel a hagyományos fotólabort váltották ki, a gépet a baleseti és bűnügyi helyszíneken használják a rendőrök. Ezzel a módszerrel lecsökkent az információtovábbítás ideje.

– Informatikai rendszerünk az elmúlt időszakban jelentősen fejlődött, a kisfaludiak ajándékával ismét nagyot léptünk előre – jegyezte meg Buthi főhadnagy. – Szükségünk lenne még további számítógépekre is, így azon leszünk, hogy beszerezzük a szükséges eszközöket.

Balogh István kisfaludi polgármester szerint a beledi rendőrök mindenképpen megérdemlik, hogy támogassák munkájukat.
– A falu közbiztonsága jó, ami köszönhető a rendőrök gyakori jelenlétének. Figyelnek az önkormányzati ingatlanokra, a közelmúltban például a riasztó jelzés után három perccel már a helyszínen voltak és intézkedtek – mondta Balogh István, aki azt is hozzátette: minden évben anyagilag támogatják a Kapuvári Rendőrkapitányságot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sobri Jóska kalandjai színpadon

Ezüst fokozatot ért el a sobori néptáncegyüttes az idei Kisfaludy Napok megyei döntőjén. A hat éve… Tovább olvasom