Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Jégtömb esett le a kamionról: súlyos fejsérülés a 85-ösön - fotók

Kamionról lezúduló jégtábla okozott súlyos balesetet a 85-ös főúton. Fotók.

Csornától nem messze, Gyöngyösmajor térségében haladt egy személyautó Csorna felé, amikor az előtte haladó kamionról a jégtömb ráesett a jármű szélvédőjére. Betörte az üveget és fejen találta az autó sofőrjét.

A férfi elvesztette uralmát a Ford fölött, és az árokba hajtott. Nyolc napon túl gyógyuló, súlyos fejsérüléseket szenvedett.Jégtömb esett le a kamionról a 85-ösön

A kamion a helyszínről elhajtott, nyilván nem is vette észre vezetője, hogy súlyos balesetet okozott.

A Csorna Rendőrkapitányság keresi a valószínűleg piros színű szerelvényt.

Olvasóink írták

68 hozzászólás
 • 68. Truder 2010. december 29. 10:58
  „Tutti, attól, hogy te normális gy, még vannak köztetek "hülyék" és itt most róluk van szó...”
 • 67. sch01 2010. december 29. 03:41
  „Egyépként sajnálom a megsérült Úriembert! És nem vagyok kamionos sem, de a <moderálva> okoskodó mindent tudó parasztokat utálom!”
 • 66. sch01 2010. december 29. 03:19
  „moderálva trágár”
 • 65. Slowflash 2010. december 28. 18:31
  „Tisztelt 63! Mint arra utaltam 1 éjszaka alatt nem alakul ki "30 négyzetméter 10cm vastag összefüggő" jég, még -20 C-fokban sem. Na ennyit a szamárságokról... Minden nap még télen sem esik csapadék, úgyhogy "azokon a napokon", reggeleken tessék reggel korábban kelni!”
 • 64. tgkv 2010. december 28. 15:20
  „Tisztelt 60,Önnek szövegértési problémái vannak?Én egy szóval nem utaltam arra hogy a tűzoltók munkanélkül maradnak.”
 • 63. tgkv 2010. december 28. 15:14
  „Tisztelt 62.Ismeri a mesét Mátyás királyról aki megkérdezte melyik márvány a keményeb?30négyzetméter 10cm vastag összefüggő jeget nem lehet deszkával leszedni.Én már próbáltam de ön nem külömben nem irna szamárságokat.”
 • 62. Slowflash 2010. december 28. 14:18
  „Többen is írták, hogy hát hogyan szedjék le a jeget a ponyváról, ha tele a raktér és létrát meg nem adtak a kamionhoz? Elismerem, hogy valakinek órákig, vagy akár napokba telik, míg rájön a megoldásra, de azért megelőzve a további baleseteket segítek. Figyelem egy rém "hosszú" okfejtés következik, sokismeretlenes egyenletekkel tarkítva:

  Vegyél 1 létrát(amit a kamionodban/on tartasz), amivel fel tudsz mászni a ponyva tetejéig, majd pedig egy arra alkalmas eszközzel (piszkával, deszkával, stb.) ügyesen lökdösd le a jégdarabokat. Figyelem! Minél gyakrabban teszed ezt meg reggelente,annál egyszerűbben fog menni.

  További Kellemes Ünnepeket!”
 • 61. egyharmad 2010. december 28. 14:14
  „Mike-Mouse!

  Neked is ugyanazt irom es kivanom amit tuttiak.

  Erdekes ,hogy itt milyen jol megertjük egymast! Neked elarulom en sem vagyok tökeletes.

  Nagyon-nagyon regota van vezetöi engedelyem Isten tudja hany millio Km-ert vezettem(nem teherautoval)

  es most jön a "titok" idegbeteg vagyok ha autopalyan a mutato 160 ala megy!( Tudom "cihologushoz"...)

  titok vege. Majus közepe ota minden heten egyszer Budaorsre kellett utaznom,tehat eleg gyakran

  jartam az M1 en.Itt "elveztem" a szopatast.Talan innen szarmazik a "nemszeretemanagyautokat" erzes!

  Talan egyszer majd kinövöm! Mindenesetre ha az M1en jarsz es megy a "seggedben" egy kicsi zöld suzuki

  a volannal egy feherhaju,feherszakalas urral (a rendszama :K******) es villog,integet,hogy elözz!

  Az nem en vagyok. Ö is belemrakta az ideget dec. 23.an MMovar es Györ között!

  Boldog Ujevet Nektek is (ha irashiba van benne bocs.)”
 • 60. egyharmad 2010. december 28. 13:14
  „57!

  Amig az ilyen fazonok mint ön dolgoznak, nem kell aggodni, hogy a tüzoltok,mentök, es az

  apolonök munka nelkül maradnak!”
 • 59. Mike-Mouse 2010. december 28. 13:14
  „Kedves Egyharmad Kolega. Megértelek amiket írsz és nem veszem magamra. Nem mondom hogy tökéletes szent sofőr vagyok. Én is hibázok, nem lehet 100%-osan odafigyelni vezetéskor és minden hibát kiküszöbölni. Ha úgy van én is takarítom a kocsit még a tehert is! Sőt van hogy elötte 10 percel beindítom hogy lenyomja a jeget és olvassza. de van mikor az embernek nincs ideje lehetősége ezt megtenni. Előzni pályán nem előzök ha én megyek 88-al a másik 86-al. Beállok a tempójára és követem. Amúgyse mehetnénk ennyivel! Amilyen bűntetési tételek vannak nem éri meg.
  TGK-nak is igazat kell adnom. Mikor az ember eltölti a hétvégéjét a családja nélkül egy koszos kulturálatlan parkolóban nem hiszem hogy sok kedve van még havat is takarítgatni. Jogos hogy minek vállalta ezt. Mert imádja vagy más lehetősége nem volt. Én személy szerint imádok vezetni. Szakács voltam de feladtam a szakmát hogy sofőr lehessen. Meg nem kell általánosítani a 8 általános sofőrrel. nekem volt 2 diplomás sofőr kolegám is mert ezzel a munkával jobban megélt. Meg ne felejtsük el azt sem hogy kamionok nélkül az élet azért nem biztos h zökkenőmentesen menne!
  Mindkét oldalt meg lehet érteni de sztem nem harcolni kellene az utakon a kamionossal személyautóssal hanem segíteni egymást a közlekedésben előre jutásban. Hogy a kamionos hazaérjen, a lerakóra érjen meg a másik fél is épségben oda érjen ahova tart! Hollandiába mikor eltévedtem, besétáltam egy faluba megkérdeztem mi merre hány méter a holland papika elővette az autóját beültetett. Visszavitt a kamionomhoz ment elöttem és kocsikázott 10 km-t hogy odavezessen a céghez. Ezt a mentalitást szívesen látnám itthon is :D Nem azt mondom mindenki vezetgesse őket csak segítsük egymást :)”
 • 58. egyharmad 2010. december 28. 13:07
  „47 Kedves tutti!

  normalis esetben legalabb ezer! fikazo hozzaszolast kellett volna kapnom.de csak Te irtal.

  sajnalom,hogy megsertettelek. ez nem neked szolt! Ennek ellenere köszi a hozzaszolasodat.

  szivesebben olvastam volna az "olyan" okos hozzaszolasokat mint Pl.az 51es ure!

  Pont az ilyen ****okra gondoltam!

  Minden jot kivanok Neked es az egesz csaladnak. Boldog Ujevet!

  Pancser! kösz,hogy kisegitettel”
 • 57. tgkv 2010. december 28. 12:43
  „Tisztelt pancser.Ön megértette hogy az ördög ügyvédjét alakitottam.De ha minden tüzoltó,ápolónő,kamionvezető abbahagyja amit csinál, az ésszerütlen betarthatatlan törvények miatt, elmegy egy multihoz dolgozni, akkor rákell jöjjünk hogy nélkülük nem müködik a gazdaság.”
 • 56. pancser 2010. december 28. 10:12
  „51,tgv! "Ezek után jelzem mindenkinek akit érint hogy a lakásomtól 100km-re egy toalett és fürdő nélküli parkolóban eltöltött hétvége után én nem fogok felmászni a ponyvára leszedni a jeget!(Amugyis reménytelen vállalkozás egy leplombált ponyvásról."
  Uram ez olyan mint ha azt írta volna d.....tek meg engem nem érdekel. Szóval még csodálkozik miért tartják b.nkónak ezen foglalkozás képviselőit? Semmi de semmilyen foglalkozásból adódó kellemetlenség nem hatalmaz fel senkit a másik ember testi épségének veszélyeztetésére. Remélem a hozzászólása csak provokáció és nem őszintén gondolja!”
 • 55. hobelebanc 2010. december 28. 10:10
  „szerintem be kellene fejezni ezt az okfejtést! Bízzuk mindenkinek a LELKIISMERETÉRE a dolgot és legyen mindenkinek k@rva nagy szerencséje, hogy az ilyen és hasonló eseteket elkerülje!”
 • 54. fióka 2010. december 28. 10:09
  „51. tgkv 2010.12.28. 09:27 --->ez mind szép és jó csak egy valamit ne felejcs el ha gond van vagy ha netán halálos balesetet okoz a jelen eset akkor azt is tudod,hogy kit fognak bíróság elé állítani és elitélni aztán a bíróság előtt elmondhatod ugyanezt elhiheted,hogy hidegen fogja hagyni mert a törvény az törvény még ha néha men is ésszerűek és az ördög soha nem alszik.”
 • 53. sziszka69 2010. december 28. 09:51
  „"hellboy"szerintem te egy idióta vagy!Szerinted ha előre megy a kamion akkor a tetején lévő dolgok merre fele esnek le előre?Gondolkodj mielőtt orbitális hülyeségeket irsz!”
 • 52. annobon 2010. december 28. 09:41
  „Nem is a kamionosok a hibásak elsősorban, hanem a kiépítetlen infrastruktúra. Elsősorban az utak. 2x3 sávos autópályák kellenének, hogy viszonylag zavartalan legyen az előzés és a haladás. Amíg nincs, addig viszont fejleszteni kéne a vasúti illetve a vízi szállítást (Ro-Ro).”
 • 51. tgkv 2010. december 28. 09:27
  „Tisztelt mindenki.15 éve kamionvezető vagyok nem vagyok agressziv tipusu vezető(900ccm-es 40le-s szgk-m van) de olvasva a hozzászolásokat úgy érzem én vagyok magyarország 1-es számu közellensége.Azt még elviselném hogy a szgk-vezetők nem mindegyikének vagyok szimpatikus de a kormány intézkedéseit látva úgy veszem észre ők is jobban szeretnék ha a munkanélküliek táborát erősiteném.Ezek után jelzem mindenkinek akit érint hogy a lakásomtól 100km-re egy toalett és fürdő nélküli parkolóban eltöltött hétvége után én nem fogok felmászni a ponyvára leszedni a jeget!(Amugyis reménytelen vállalkozás egy leplombált ponyvásról.)Ha 2 percet tudok nyerni egy elözésel úgy hogy a tisztelt szgk-vezetőt hirtelen fékezésre kényszeritem, megteszem.Ugyanis 2 perc tulvezetésért már büntetés jár,ha nem érek a telephelyre a kamionstopp kezdetéig akkor a havi 48 óra szabadidőmből már 24 el is uszot.Tudom nem kellett volna ezt a szakmát választani,csak hogy 15 éve még teljesen mások voltak a szabályok.”
 • 50. annobon 2010. december 28. 08:38
  „27-hez: "Létrám nem volt amivel fel tudtam volna mászni." Itt van a kutya elásva!”
 • 49. fióka 2010. december 28. 08:11
  „Sajna jártam már én is úgy egy 90 fokos kanyarban amikor a külső sávban mentem a belső sávban meg jött egy nyerges aminek a tetejéről 8cm vastag jégpáncél zúdúlt volna rám a plató tetejéről ha nem rántottam volna el a kocsit mert szerencsére volt hely de ha ezt elkapom minimum teljes karosszériázás üvegezés.
  És a kressz igen kimondja,hogy a sofőr dolga a jármű jégmenetesítése is mint ahogy 48. Hyppolit 2010.12.28. 07:50 leírta.”
68 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmentette szállásadója fiát

Tovább olvasom