Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Ismét kinyitott a strand

Csorna - A hideg vizes medencéket működtetheti a Kerti Park kft. a csornai strandon. Ehhez járult hozzá az ÁNTSZ. A termálvizes medencék üzemeltetési engedélyének megszerzése folyamatban van.

Péntek reggel ismét kinyitott a csornai termálfürdő. Dr. Márkus Katalin, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Csornai, Kapuvári Kistérségi Intézetének főorvosa érdeklődésünkre elmondta: a két hideg vizes medence működtetéséhez járultak hozzá.

Markó Béla, a strand szakmai irányításával megbízott kft. ügyvezetője arról tájékoztatta a Kisalföldet, hogy egyelőre csökkentett kapacitással működnek.

A fürdőzők az úszó- és a tanmedencét vehetik igénybe. A felnőttbelépőt ötvenszázalékos engedménnyel árusítják.

A kényszerű zárás után a fürdő első vendége, Horváth Endre ússza a hosszokat.
A kényszerű zárás után a fürdő első vendége, Horváth Endre ússza a hosszokat.

Lapunk információi szerint a Kerti Park kft. benyújtotta a termálvizes medencék üzemeltetési engedélyének megszerzéséhez szükséges dokumentumokat. Rövidesen a környezetvédelmi hatósággal közös szemlét tartanak a termálban, utána születik döntés az engedélyről.
A csornai strand május elsején nyitott meg. Mint utóbb kiderült, nem rendelkeztek a nyitáshoz szükséges engedélyekkel, ezért a ÁNTSZ akkor azonnali hatállyal felfüggesztette a strand működését.

Olvasóink írták

  • 2. levinski 2008. június 11. 17:50
    „Teljesen igaza van az elöttem nyilatkozónak. Ez egy cirkusz. Meg az is ami a nyitás napján volt. május 1.-én. Büfé siralmas állapotok uralkodnak. minősithetetlen kiszolgálás. idén már biztos nem megyünk. majd inkább Kapuvárra, vagy a Balatonra. Csak azt nem értem kinek áll érdekében hogy ez még sokáig igy legyen. Ez a legújabb biznisz? ahelyett hogy egy jól müködő , vagy legalábbis átlagos szintü strandot létrehoznának, ez Csorna lejáratása, de magas szinten. Egy másik fürdőző”
  • 1. Egy fürdöző 2008. június 07. 13:52
    „tavaly volt engedély a termálmedencéhez? dehogy volt. mégis nyitva volt.
    Nem csornai termál ez, hanem csornai cirkusz”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hagyománygyűjtők Vitnyéden

Vitnyéd - Négy napot töltöttek Vitnyéden, Bágyogszovátra és Soborba is ellátogattak az ELTE… Tovább olvasom