Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Ismét a Horpark Bt. a városgazda

Ülésezett hétfő délután a csornai képviselő-testület. Bemutatkozott az új rendőrkapitány, és döntöttek a város közterületeinek "gazdájáról" is.
Kiss József alezredes, csornai rendőrkapitány az év végén nyugállományba vonul. Dr. Szabadffy Árpád megyei rendőr-főkapitány a testületi ülésen méltatta Kiss alezredes érdemeit és bemutatta utódját is. Dr. Erdős István alezredes, a megyei-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője megbízott kapitányságvezetőként veszi át december 31-től a csornai kapitányság irányítását.

A továbbiakban a képviselők beszámolót hallgattak meg a helyi adók alakulásáról, és módosították az idei költségvetési rendeletüket is. A polgármester tájékoztatta a testületet a kistérségi társulás társulási tanácsában végzett munkájáról, és megismerték az önkormányzat részvételével működő társulások munkájáról szóló jelentést.
Meghatározták a polgármesteri hivatal, illetve a városi tűzoltóparancsnokság teljesítménykövetelményeit és módosították a vízdíjat. Mint kiderült, a módosítással jövőre egy-egy fogyasztónak 255 forinttal kell többet fizetnie.

A képviselő-testület elfogadta a Margit kórház önkormányzati biztosának jelentését és döntöttek a város parkjainak gondozójáról is. A jövőben eszerint ismét a Horpark Bt. látja el a feladatot. Horváth János Zoltánné képviselő (MSZP), a cég képviseletében megköszönöte a bizalmat és ígérte, nem lesz velük probléma, a munkát tisztességgel végzik el.

A Városi Művelődési Központ és Könyvtár létszámleépítésével foglalkozó napirendet a testület levette mai programjáról.

Olvasóink írták

  • 1. TGX 2009. december 23. 11:51
    „Legalább a parkok jó kezekben lesznek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégis jár neki, de még várja

Rokkantnyugdíjára vár a rábatamási Grófné Horváth Veronika. 2007 óta járt neki az ellátás, amit… Tovább olvasom