Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Inzulinos tűket találtak a kutyának szánt kolbászban

Az egyik magyarkeresztúri családi ház udvarán vélhetően a házi kedvencnek szánt kolbászdarabokat talált Bognár Szilvia. A kutyának szánt ételben inzulinos tűket találtak.
Magyarkeresztúrról Bognár Szilvia a Kisalföldnek elmondta, vélhetően meg akarták mérgezni a család két és fél éves német juhászkutyáját.

– A minap a testvérem vitte el sétálni a család kedvencét, és amikor visszaértek a házba, kolbászmaradványokat találtak az udvaron – mesélte. Elmondta, az ételdarabokat egy helyen találták, ami feltételezi, hogy nem a két méter magas betonkerítésen dobálhatták be azokat.

– A kolbászdarabokban úgynevezett egyszer használatos inzulinos tűket találtunk, melyek műanyag háza volt csak látható, maga a tű a húsban volt elrejtve – mondta a kutyatulajdonos.

Bognár Szilvia.
Bognár Szilvia.

Bognár Szilvia úgy véli, még időben találták meg a tűket, vélhetően kedvencük nem kóstolta meg az ételt – Elmentünk egy állatorvoshoz, aki szerint ha evett is a kutya a kolbászból, annak káros hatásaira csak néhány nap múlva lehet felfigyelni – mondta Bognár Szilvia. Hozzátette azonban, kutyájuk általában csak tőle és testvérétől fogad el ételt, még a család más tagja sem tudja megetetni kedvencüket. – Úgy tűnik, valakinek nagyon útjában van a kutyánk, ám a családi beszélgetés folytán személyes ellentét is felmerült – ecsetelte a lehetőségeket a magyarkeresztúri lány.

Az esetet követően elment a rendőrségre, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy az állatorvosi szakvélemény után a rendőrség hivatalból is eljárást indít az ügyben. – A tűvel „dekorált" kolbászokat egyelőre elraktuk és lefotóztuk, a további teendőinket a kutya későbbi állapotától tesszük függővé – mondta Bognár Szilvia.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvár az Utazáson

Tovább olvasom