Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Ingyenes képzés Csornán

A csornai többcélú kistérségi társulás szervezésében szeptember 21-én, pénteken 240 órás, térítésmentes társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói képzés indul a Városi Művelődési Központban.
A tanfolyam költségeire LEADER-forrásból kapott pályázati támogatást a kistérség. A jelenlegi OKJ-rendszer változása miatt január elsejétől az OKJ-s képzések óraszáma, ezáltal költsége is jelentősen emelkedik. Ez lehet tehát az utolsó lehetőség arra, hogy az államilag elismert végzettséget a régi rendszer szerint szerezzék meg az érdeklődők.

A képzés szerdai, pénteki és szombati napokon valósul meg, előadói elismert szakemberek ezen a területen. A tanfolyamot követően államilag elismert (OKJ-s) bizonyítvány megszerzésére van lehetőség.

A vizsgáztatás nem képezi a tanfolyam részét, így azt a képzést elvégzett személyek egyéni döntés alapján, már díj ellenében szerezhetik meg.

A jelentkezés feltétele a meglévő érettségi bizonyítvány, valamint a betöltött 18. életév. Jelentkezni szeptember 19-én délután négy óráig lehet a tudascentrum@csornakisterseg.hu e-mail címen, illetve személyesen a kistérségi társulás Laky Döme utca 1. szám alatti irodájában.

A képzésről bővebb információt ugyancsak a megadott e-mail címen, valamint a 96/593-451-es telefonszámon kérhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyos rajzpályázat

Az Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ rajzpályázatot hirdet eltérő tanterv… Tovább olvasom