Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Ingatlant nem, és csak két autót vettek

Nem gazdagodtak, de szegényebbek sem lettek sokkal a csornai önkormányzati képviselők.

Ingatlant például egyikük sem vett és autóra is csak ketten ruháztak be.

Ahogy a város sem, úgy a képviselői sem gyarapodtak túlzottan Csornán az elmúlt egy évben. Így foglalhatjuk össze röviden tapasztalatainkat, miután belenéztünk az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozataiba. A 2009-es adatokhoz képest jelentős változásokat foglaltuk össze.

Abdai Imre (SZDSZ) bevallásában egyetlen új elem 500 ezer forintos megtakarítása. Bella Rudolf (Fidesz) megvált Renault Premium típusú teherautójától és csökkent a tartozása. A tavalyi 9,7 millióról 5,5 millió forintra. Gyopáros Alpár (Fidesz) alpolgármester vagyoni helyzetéről az országgyűlési képviselők között olvashattak.

Háncs Károly (KDNP) nyilatkozatában most szerepel az 1 millió forintos megtakarítás. Horváth János Zoltánné (MSZP) az egyik autóvásárló. Opel Astráját fiatalabbra, 2004-es kiadásúra cserélte. Eltűnt 2,8 millió forintos ingatlanalapú befektetése, takarékban 2,4 millió helyett 5,5 millió forintot tart. Kiss Ottó (Fidesz) adóssága nőtt, a tavalyi 626 ezer forintról 6,3 millióra. Kovács Tamás (Vidékért Egyesület) szintén autót cserélt, Renault helyett most egy Seattal jár. 1,7 millió forintos tartozásról is vallott. Németh Balázs (Fidesz) már nem rendelkezik 1,6 millió forintos megtakarításával és nincs meg félmilliónyi készpénze sem.

Tóth Csaba (Szülőföldünkért Egyesület) bevallásában változás egy gazdasági érdekeltség: a KDC-R Bt.-nek lett beltagja és feles tulajdonosa. Dr. Turi György (Fidesz) polgármesternek nincs meg 2 millió forintos életbiztosítása, takarékban most 5,3 millió helyett 6,5 millió forintot tart.

A többiek – Balogh János (MSZP), Csontos Gáborné (Szülőföldünkért Egyesület), Kenesei Gáborné (Fidesz), Kovács János (Fidesz), dr. Kristóf János (Fidesz), Papp Imre (MSZP), Remete Lászlóné (Fidesz) – vagyoni helyzete nem módosult jelentősen az előző évhez képest.

Olvasóink írták

  • 1. Jerry 2010. február 11. 19:06
    „Örömmel vettük a hírt, hogy kedves képviselőink milyen szépen gyarapodnak a város pénzén.Szépen gyarapodott megtakarításuk, új autót is tudtak venni stb.Már csak ezt kellene megnézni, hogy vezetésük alatt a városban menyi munkanélküli lett az adófizető polgárok közt, hányan szegényedtek el,adósodtak el, hánynak kellett eladnia kocsiját, hogy tudja fizetni a lakásrezsit, a kivetett kommunális adót stb.Nem ártana felmérni, hogy hányan estek el a közterületen eltakarítatlan hó miatt, aminek munkadíját elszámolta és eltette a testület. Aztán az is érdekelne, hogy meddig kell még kórházigazgatót keresni , ugyanis a testületnek eddig se volt senki megfelelő. Aztán az is érdekelne, hogy milyen jellegű térfelújításról beszélt a alpárosmester, miért került 30 millióba a két kocsi kavics,amit a kispark útjain szétszórtak térfelújítás címén?Örülünk, hogy ők gyarapodtak,a város meg nem, sőt az meg szegényedett, szegényedik, szegényedni fog, mig a vezetés gazdagodik ,gazdagodik az adófizetők/a város lakossága/ pénzéből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy év után kapták el a postarablót

Egy év és a nyomozás felfüggesztése után kapták el a csornai rendőrök a rábapordányi posta kétszeri… Tovább olvasom