Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Időközi választás Csornán

Április 27-én, vasárnap időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak Csornán. Csornán lemondott a 8. számú egyéni választókerület tavaly októberben megválasztott önkormányzati képviselője.
Ezért a helyi választási bizottság április 27-re, vasárnapra kitűzte az időközi választást. A megjelölt napon reggel hat órától este hétig lesz mód a szavazásra. A választópolgárok a választói névjegyzékbe való felvételükről legkésőbb február 28-ig értesítést kapnak. A nyilvántartásba vétel, illetve az abból történt kihagyás miatt február 26. és március 5. között lehet kifogással élni a jegyzőnél, elutasítás esetén pedig bírósághoz lehet fordulni.

A választásra április 4-ig lehet jelöltet állítani az értesítővel együtt megküldött ajánlószelvényen. Az érvényes jelöléshez a 8. számú egyéni választókerület választópolgárainak legalább egy százaléka, tíz választó ajánlása szükséges. A voksolással kapcsolatban a jegyző és a választási iroda tagjai adnak tájékoztatást a polgármesteri hivatalban.
A csornai 8. számú egyéni választókerület területi beosztása: Arany János, Eötvös József, Gorkij, József Attila, Kossuth Lajos, Köztársaság utcák, valamint a Mártírok tere, Pásztori u., Soproni út 42–58. A szavazókört a Kossuth Lajos u. 26. szám alatti óvoda épületében alakítják ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A közös munka sikert hozott

„ Életképek – Az emberi élet jelentős korszakai címmel” a hétvégén mutatta be új… Tovább olvasom