Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

I. Rábaközi Autókiállítás és Vásár Csornán - Galéria

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első Rábaközi Autókiállítást és Vásárt Csornán az Autentik cégcsoport.

Tíz modellt vonultatott fel az Autentik

A csornai Opel és Chevrolet szalont is működtető vállalkozás tíz járműmárka modelljeit vonultatta fel július 16-án, szombaton, csornai telephelyén.

Várták mindazokat, akik érdeklődnek az autók iránt, de azokat is, akik egy színes, programokban gazdag napot szerettek volna eltölteni családjukkal. Az Autentik cégcsoport 1993-ban nyitotta meg első autókereskedését. Azóta töretlen a fejlődése, melyet a gazdasági válság sem tudott megtörni. Ma már két megyében és öt városban képviseltetik magukat.

I. Rábaközi Autókiállítás és Vásár Csornán
I. Rábaközi Autókiállítás és Vásár Csornán

Összesen tíz márkával foglalkoznak, melyek a csornai rendezvényen is láthatóak voltak. Többtucat modellt állítottak ki, amiket természetesen meg is vásárolhattak az érdeklődők. Az Opel, a Chevrolet, a Kia, a Mercedes, a Chrysler, a Dodge, a Jeep, a Fiat, a Citroen és a Lancia szerepelt az értékesítési palettán.Korábban - I. Rábaközi Autókiállítás és Vásár Csornán

Az Autentik családi napként is hirdeti rendezvényét. Olyan programokat állítottak össze, melyeken minden korosztály, természetesen a legkisebbek is megtalálják a számukra kedves elfoglaltságot. Így a szombaton kilenc órakor kezdődő autókiállítás és vásáron lesz drag star bemutató, ügyességi játék. Délelőtt tíz óra is fél tizenkettő között egészségügyi előadásokat hallgathat meg a közönség. Nyereményjátékot is hirdettek, melyen értékes ajándékokat sorsolnak ki. A nyereményszelvényt megtalálják olvasóink a RábaközPress szerdai számának hátoldalán. A gyerekeket ingyenes ugrálóvárral, trambulinnal, arcfestéssel várják. A kicsik rajzversenyen is részt vehetnek, fél tizenkettőkor pedig karatebemutatót nézhetnek meg. Az Autentik cégcsoport a várossá avatásának negyvenedik évfordulóját ünneplő Csornát is köszönti szombaton. Ebből az alkalomból például jubileumi fagyit adnak a rendezvényre kilátogatóknak, egy adagot negyven forintért.

Az első Rábaközi AutóKiállítás és Vásárt tehát hagyományteremtő szándékkal rendezik. Céljuk, hogy a nagyközönséggel még jobban megismertessék az Autentik cégcsoportot, munkatársait, szolgáltatásait, modelljeit. Várják mindazokat, akik érdeklődnek a járművek iránt, és azok részvételére is számítanak, akik egy könnyed családi napot szeretnének eltölteni szombaton az Opel-szalon területén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autentik: Két megye, öt telephely

Az Autentik cégcsoport 1993-ban alapította meg első autószalonját. 1993-ban Mosonmagyaróvár indult a… Tovább olvasom