Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Horváth Árpád a kapuvári szocialisták jelöltje

A Magyar Szocialista Párt kapuvári szervezete Horváth Árpádot indítja polgármesternek az októberi önkormányzati választásokon. A párton kívüli jelölt elsősorban a város kisvállalkozásait erősítené meg.
– Komoly frissítésre van szüksége a kapuvári önkormányzatnak, ezért döntöttünk úgy, hogy a fiatal és agilis Horváth Árpádot állítjuk csatasorba az októberi önkormányzati választásokon, mint a helyi szocialisták polgármesterjelöltjét – mondta Gábor Tamás, a párt helyi szervezetének sajtófelelőse. Gábor Tamás úgy véli: a jelenlegi helyzetben megnőttek a szocialista jelölt esélyei a győzelemre. Hozzátette: Kapuvár fejlődését végre hosszú távon is megalapozná egy kormánypárti polgármester győzelme. A sajtófelelős kitért arra is, hogy bár a jelölt párton kívüli, a szocialisták nem ragaszkodnak a soraikból kikerült jelölthöz. Horváth Árpád elfogadta a párt célkitűzéseit és programját.

A szocialisták polgármesterjelöltje idén tölti be negyvennegyedik életévét, egy tizenhat és egy tizenhét éves nagylány édesapja. Családjával Kapuváron él és a kereskedelmi és iparkamara irodavezetőjeként dolgozik nyolc éve. A jelölt hangsúlyozta: az érdekvédelmi szervezetnél megszerezte azt az igazgatási gyakorlatot, amely feltétlenül szükséges egy város irányításához.

– Nem vagyok már annyira fiatal, hogy a felelősséget – mely az esetleges beosztásomhoz társulna – ne tudnám kezelni, de azt tudom, hogy a város életében feltétlenül váltásra van szükség – jelentette ki Horváth Árpád. Hozzátette: programjának vezérfonala a város gazdaságának erősítése. Ehhez a kisvállalkozások támogatására és helyzetbe hozására van szükség. Munkájához a hátteret az előző munkahelyein és a kamaránál megszerzett kapcsolati és ismereti tőkében látja.

– Nagy esélyt látok az idei választásokon arra, hogy kormánypárti polgármesterként jobban fellendítsük a város gazdaságát, ezáltal élhetőbbé téve Kapuvárt – jelentette ki Horváth Árpád.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégis újraindul a kapuvári polgármester

Biró Péter, Kapuvár polgármestere úgy véli, a helyi politika érdekcsoportok áldozatául esett. Tovább olvasom