Kisalföld logö

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 30°C Még több cikk.

Határozott időre bíztak meg intézményvezetőt

Csorna - Kránitzné Nagy Mártát, az önkormányzati óvoda vezetőjét bízta meg a csornai képviselő-testület a Szociális és Gyermekjóléti Központ ideiglenes vezetésével hétfői ülésén. A testület új pályázatot is kiír az intézmény vezetésére, Kránitzné megbízatása az eljárás lezártáig szól.


A testület arról is határozott, hogy egyelőre nem vállalják fel a Mosonmagyaróvári Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Társulás pályázati projektjéhez szükséges önrész biztosítását. Konkrét számításokat kértek arról, hogy például a lakosságot mennyire terhelné meg a kötelezettségvállalás.

Elfogadták a képviselők a jövő évi költségvetés koncepcióját, a Csornai Többcélú Kistérségi Társulás által ellátott szociális szolgáltatások működéséről szóló beszámolót, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület munkájáról a tájékoztatást és módosították az építésüggyel kapcsolatos önkormányzati rendeleteket. Döntöttek ingatlanügyekben, és támogatták a Városi Művelődési Központ és Könyvtár által benyújtandó pályázatot. Módosították a megyei Szakképzés-szervezési Társulás társulási megállapodását és elfogadták alapító okiratát. Feltételekkel, de egyetértettek a csornai szennyvíztisztító telep felújítását célzó pályázat benyújtásával is.

A testületi döntések részleteire, hátterére visszatérünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkahelyteremtés fejlesztéssel

Beled - Elkelt a Sabaria Cipőgyár évek óta bezárt csarnoka. Egy helyi vállalkozó több tízmilliós… Tovább olvasom