Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Hasba szúrta magát a benzinkút kirablója Pálinál

Mire elfogták, hasba szúrta magát péntek délelőtt az a beledi férfi, aki nem sokkal korábban kirabolta a település benzinkútját – közölte a rendőrség.

A 23 éves férfi péntek reggel háromnegyed nyolckor ment be – arcát sísapkával takarva – a töltőállomásra, ahol előbb a bevételt, majd a kutas kocsijának a kulcsát szerezte meg egy húszcentis pengéjű késsel fenyegetőzve, ezt követően a zsákmányolt autóval elmenekült – mondta Kocsis Tünde alezredes, szóvivő.

A kutas értesítette a rendőröket, akik váratlan segítséget kaptak egy a kúthoz épp a rablás után betérő férfitól, aki a támadó nyomába eredt és telefonon folyamatosan tájékoztatást adott arról, hogy a tettes merre tart.
A rabló egy külterületi mellékúton hagyta a kocsit, majd egy búzatáblán keresztül menekült. A közeli Pálinál, egy tisztáson találták meg, a hasában a támadásnál használt késsel – tájékoztatott a szóvivő. 


A fiatalember állapota, aki rendőri őrizet mellett fekszik a Petz Aladár megyei kórházban, súlyos, de nem életveszélyes. Fotó: Bertleff
A fiatalember állapota, aki rendőri őrizet mellett fekszik a Petz Aladár megyei kórházban, súlyos, de nem életveszélyes. Fotó: Bertleff

A sérültet – akinél megtalálták a mintegy százezer forintos zsákmányt - a győri kórházba szállították, állapota súlyos , de nem életveszélyes, a műtét során a hasüreget feltárták, s megállapították, hogy a szervek épek.

Várhatóan a jövő hét elején szállítják el a férfit a  tököli rabkórházba, kezelése ott folytatódik. Az orvosok a műtét során még egy dolgot állapítottak meg: a beteget a szúnyogok sem kímélték, gyakorlatilag az egész teste tele van csípésekkel,  mondhatnánk:  rossz helyre szaladt be.

A férfi ellen a kapuvári kapitányság indított nyomozást felfegyverkezve elkövetett rablás miatt.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Michelle 2010. július 12. 11:52
  „Csajszikah!

  "Jah és a beledi polgármesternőnek pedig csak gratulálni tudok,hogy azt az embert foglalkoztatja az önkormányzatnál aki a srácnak albérletet adott...méghozzá feketén..."
  Micsoda buta hozzászólás! Tudod, a mai világban az elvégzett munkát fizetik! Nem a munkát elvégzendő személyét! Lehet, hogy a rá kiszabott munkát korrektül elvégzi! Ha így van, akkor a polgármesterasszony mit foglalkozzon azzal, hogy ő milyen magánemberként!”
 • 42. csajszikah 2010. július 10. 19:11
  „Nincs mentség a bűncselekményre de ettől függetlenül nem érthetjük meg miért is tette,főleg olyanok nem akik nem is ismerik a srácot...a legkönnyebb valakit elítélni az alapján amit tett... ő egy nagyon jó ember ettől függetlenül és senkinek nincs joga a halálát kívánni,mert lehet,hogy egyszer te is ilyen helyzetbe kerülsz...
  Jah és a beledi polgármesternőnek pedig csak gratulálni tudok,hogy azt az embert foglalkoztatja az önkormányzatnál aki a srácnak albérletet adott...méghozzá feketén... egyszerűen nem veszi észre,hogy a férfi másokat megzsarol?...feketén vannak albérlői?...aki ismeri ezt az illetőt az tisztába van vele,hogy mindent megtesz,hogy behajtsa az elmaradt albérlet pénzt...nem maradt más választása a pénz szerzésre csak a rablás..nagyon sajnálom...nagy butaság volt...de a barátai mindig vele maradnak.”
 • 41. czindi 2010. július 07. 08:24
  „Most majd az 1-2 évnyi börtön-ellátását is fizethetjük mi, az adófizetők. Okos ország!!!”
 • 40. babuka01 2010. július 06. 20:25
  „Cicus!
  Ne védd azt a majmot! Nem érdemli meg! Én is munkanélküli vagyok, mégsem gondolok arra hogy kiraboljak valakit, vagy valamit! Hanem munkát keresek!! Hiába volt neki, mégis erre vetemedett. A szülei is biztos erre nevelték.Vagy volt kiről példát vennie?! Megérdemli a börtönt! A bűnös bűnhődjön, vállalja következményeket!!
  Ja és nem tudom, te mit szólnál hozzá ha téged támadnának meg?? Te milyen állapotba lennél..És miért kívánod azt hogy valaki olyan helyzetbe legyen mint Ő? Biztos maga tehet róla!! Ne kívánd ezt másnak..Továbbá
  " Nem szégyen az, ha valaki szegény, csak az, ha nem igyekszik munkával kijutni a szegénységből."Ennyi!

  U.I.:Legalább a szúnyogok jól laktak! :):):):)”
 • 39. StarDust 2010. július 06. 18:47
  „Cicus, te biztos a barátnője vagy haverja vagy ennek a gyökérnek. Én is ismerem, nem mondom azt, hogy alapjában véve rossz ember, de arra, amit tett, nincs mentség. Még a munkanélküliség (pedig neki éppen volt munkája), sem jogosít fel senkit arra, hogy megfenyegetve egy másik ember életét, pénzt raboljon, és tönkretegyen valamit, amiért egy másik ember éveken keresztül dolgozott. Ha mindenki így tenne, amikor szorult anyagi helyzetbe kerülne, akkor még mocsokabb lenne ez a világ. Meg is érdemli azt az 5-10 évet, ami ezért a tettért jár! Ott majd nem kell az albérleti díjért rabolni, kiveszi majd azt a dolgozó emberek zsebéből állam bácsi!

  Utógondolatként talán még annyit: Felfigyelhetne már az apeh arra az undorító féregre, aki a srác főbérlője volt. Mindenki bolondnak nézi, közben meg éli világát abból a sok pénzből, amit albérleti díj címen másoktól elszed azokért a lyukakért, amiben télen még fűtés se nagyon van. Talán a falu (bocs. város) bolondja mégsem olyan hülye, mint amilyennek mutatja magát?”
 • 38. czindi 2010. július 06. 17:20
  „Miért kell még az ilyenek gyógykezelésére százezreket költeni, a becsületes betegek meg hónapokat várhatnak?”
 • 37. Gabesz01 2010. július 05. 13:13
  „Az "oké" hogy rabolt, ebben van némi logika, de miért szúrta hasba magát???

  Kedves cicuskám aki védi ezt a hülyét az szúrja hasba magát:DDDDDDD”
 • 36. ben0605 2010. július 04. 21:02
  „<moderálva>
  Én elhiszem hogy rossz helyzetbe lehetett hogy ezt kellett tennie de akkor ezt valószínüleg mindenki megtehetné aki rossz anyagi helyzetbe kerül!ez nem mentség rá!Dolgozni kéne nem rabolni!”
 • 35. apa80 2010. július 04. 16:21
  „Kedves Cicu$!

  Gondolom valamilyen módon kapcsolatban állsz ezzel a görénnyel, különben nem írnál ekkora ökörséget. Az országban több millióan vannak anyagilag lehetetlen helyzetben, mégsem mennek konyhakéssel benzinkutat rabolni.”
 • 34. Cicu$ 2010. július 04. 13:35
  „Hogy lehettek ennyire szemetek....ő egy jó ember...biztos komoly oka volt rá h ilyent csinált....a kutasnak elhiszem h rossz de vajon milyen volt a csávónak ha ezt megcsinálta....én inkább hibáztatnám azokat akik miatt ilyeneket csinált...és nem csak ezt....én nagyon remélem h akik itt szidják össze vissza lesznek olyan helyzetben h megértsék miért is csinálta....”
 • 33. kelin 2010. július 04. 11:13
  „Én sajnálom a srácot is, meg a kutast is! Durva hogy 150.000 ft-ért mire képes az ember! A kutas biztos hogy valamilyen formában fog kártérítést kapni”
 • 32. Wasd 2010. július 03. 19:45
  „@ molki78

  Szinte éreztem, hogy ismét veled történt valami. Hívtalak is miután meghallottam a hírt a rádióban, de ki volt kapcsolva a telefonod. Sajnállak őszintén. :(”
 • 31. Mankapunka 2010. július 03. 15:42
  „30. molki78 2010.07.03. 15:40

  Kösd le a lélegeztető gépről,vagy dobj egy ajándékpárnát éjjel az arcára,hogy ne süssön a nap a szemébe.”
 • 30. molki78 2010. július 03. 15:40
  „Ami az újságcikkekből kimaradt ,hogy az autó totálkáros lett,mert menekülés közben tűzcsapnak ütközött árkot fogott,százmétert megtéve az árokban egy nagy betontuskó állította meg. Alváz tekeredett,olajdekni kilyukadt,olaj elfolyt
  (valószínű a motor is megszorult) szélvédő berepedt,lökhárító szétment,balkerék kitörött,+nyomódások.
  Ami a szerencsém,hogy engem nem bántott,de viszont most nézegethetem a törött autómat...."Kellemes" időtöltést kívánok ahova való vagy!!!!”
 • 29. RickCartman 2010. július 03. 15:17
  „szegény, még a szúnyog is megcsípte, ez a komenisták bűne, gyurcsányi monnyon le”
 • 28. Mankapunka 2010. július 03. 14:40
  „sivatag az egy király csávó.

  Mindig megmutatja,ki a "jani a gáton". Ugye Báttya!!!!!!!!”
 • 27. Vincent_Hana 2010. július 03. 13:30
  „sivatag66
  Olyanról hogy poén, hallottál már?
  :)”
 • 26. zsoltika36 2010. július 03. 13:06
  „Micsoda amatőr!
  Remélem szigorú büntetést kap.
  Nekem nincs munkám, mégsem kezdek el rabolni!”
 • 25. sünci 2010. július 03. 10:40
  „Az ilyennel kifizettetném az örzési, orvosi,ápolási,kórházi költségeket is. Szerintem tb-je sem volt.”
 • 24. StarDust 2010. július 03. 10:38
  „A csávó amúgy pék, és már több pékségben is megfordult, de sehol nem bírta sokáig...Most épp volt munkahelye.
  Azt nem tudom, hogy a csávónk fizet-e a biztosító. A kötelező alapján biztos nem, hiszen az nem erre van kitalálva. Hacsak a kútnak nem volt biztosítása rablás esetére...”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Posztumusz díszpolgár lett a néptanító

Díszpolgári címet adományozott Potyond a település egykori tanítójának. Patyi Miklós igazi néptanító… Tovább olvasom