Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Három nap, harmincnyolc induló

Farád - A farádi lovas egyesület szervezésében három napos fogathajtó bajnokságot rendeztek az elmúlt hétvégén a farádi lovas pályán. Az egyes-kettes-négyes fogathajtásban harminchat indulót tekinthettek meg az érdeklődők. A programban a Felső-dunántúli Regionális Fogathajtó Bajnokság és a Varga János „C" kategóriás emlékverseny futamai zajlottak.
A vasárnap délutáni információk szerint a Felső-dunántúli Regionális Fogathajtó Bajnokságban az összesített első helyet a lukácsházi Molnár Zsolt, a másodikat a börcsi Takács Attila, a harmadikat pedig a helyi Karsay Anna szerezte meg. A további helyezéseken a Rábaközi Lovasklub versenyzője, Szalay Szabolcs, az abdai Varga Adrienn és a pápai Balázs Sándor osztoztak meg.

Vasárnap délután a Varga János „C" kategóriás emlékverseny futamai zajlottak.

Fotók: Turbók Attila

Olvasóink írták

 • 7. janika 2009. szeptember 17. 11:40
  „Szerintem jobb a Gyulai lókolbász, mint a farádi lócitrom, amit Ti gyártotok kedves "farádi lovas"!”
 • 6. farádilovas 2009. szeptember 17. 09:07
  „Kedves janika! Nagyon sajnálom, de nem értelek! Nem értem mi a baj a cikkel! A Kisalföldben minden féléről lehet olvasni, ami tetszik elolvasod, ami pedig nem tetszik azt nem kötelező elolvasni!

  Jirzi1! Hát sajnálhatod, hogy lemaradtál, pedig elég nagy reklámja volt! És valóban, sok kedves ember megfordult a lovaspályán, a nézők és a versenyzők is emlékezetes napokat tölthettek el. :)”
 • 5. jirzi1 2009. szeptember 16. 22:46
  „Sajnálom hogy lemaradtam róla .Lehetne nagyobb reklámja!Érdemes elmenni mindenkinek aki szereti kedves emberek között jó társaságban eltölteni az időt!”
 • 4. janika 2009. szeptember 16. 12:49
  „Szerintem semmi baja nincs a golf- pályák és a kaszinók üzemeltetőinek sem! Persze nincs a barokk bulik szervezőinek sem, de még a balettos ugrabugrálóknak sem kivéve, hogy ellopták az "hátterük" egy részét!
  Természetesen szívesen olvasnánk arról, hogy a hatóságok hogyan intézték el,hogy a pedagógusok hogy kapták meg az elmaradt munkabérüket és úgy mint az ok a beszállítók, akik tüntetnek a bérükért és a kifiettetlen javaikért. A hivatali visszaélőkről már nem is beszélve.
  Az efféle semmiérő úri passziók nem e lapba való.Ezek csak irritálják a mindennapi gondokkal reménytelenül küszködő kiszolgáltatott állampolgárokat”
 • 3. farádilovas 2009. szeptember 15. 16:58
  „Mért mi a baj a "kapuvári lóbarátokkal" illetve a farádi lovasokkal? Legalább ők veszik a fáradtságot és megszerveznek egy ilyen magas színvonalú versenyt mások szórakoztatására!
  Minden tiszteletem az övéké! Nagyon jó verseny volt!”
 • 2. janika 2009. szeptember 15. 05:51
  „Ha nem a"kapuvári Lóbarátok", akkor a Farádi lovasok" lényeg, hogy ne unatkozzanak a lófaránál!”
 • 1. Nózi 2009. szeptember 13. 20:39
  „Ilyen cikkel, fotókkal járatják le a Kisalföldet?! Ezért még pénzt is adnak? Én is itt szeretnék dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várossá avatták Beledet

Szombat délelőtt avatták fel a megye legfiatalabb városát, Beledet. Az ünnep szónokai kiemelték: a… Tovább olvasom