Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Hamarosan kezdődik a kátyúzás

A csornai alpolgármester szerint a földszigetieknek az utakkal kapcsolatos panaszai megalapozottak.
A közigazgatásilag Csornához tartozó, ám a várostól mintegy tizenhat kilométerre lévő Földszigeten áprilisban lakossági fórumot tartottak. Részt vett a rendezvényen Papp József polgármester és a településrész önkormányzati képviselője, dr. Turi György. A fórumon megjelent helyiek számos problémát vetettek fel, az utak állapotát például egyszerűen borzasztónak nevezték. Ám a helyzet azóta sem változott, erről magunk is meggyőződtünk és a következő SMS küldője is ezt jelzi. A válaszért Papp Imrét, a városvezetőt helyettesítő alpolgármestert kerestük meg.
– A földszigetieknek az utakkal kapcsolatos minden panasza jogos – jelentette ki Papp Imre.

– Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy őket nem vigasztalja az a tény, hogy a jogos panaszukkal nincsenek egyedül, hisz a város területén számos olyan utcát tudok felsorolni, amelyek a földszigetiekhez hasonló állapotban vannak. Említhetem többek közt az Egerfa, a Toldi, a Patak vagy a Damjanich utcát, hogy kiragadjak néhányat. Ennek kapcsán azt tudom mondani, hogy karbantartási feladatok befejező fázisaként kerül sor az utak kátyúzására Földszigeten. Körülbelül 400 ezer forint értékben szállítunk ki aszfaltot a településrészre, s azokat a lyukakat, amelyek a közlekedést leginkább nehezítik, megszüntetjük.

Tudom, hogy ez csak tüneti kezelés, de jelenleg erre van lehetőségünk. Ezért kérjük a lakosság türelmét. Földsziget területileg ugyan elkülönül a várostól, de annak részét képezi. Tehát nem úgy állunk a probléma megoldásához, hogy miután a csornai utak mindegyike nagyon szép lesz, akkor kezdődne az útjavítás Földszigeten.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hófehér hintó nászajándékba

Szűcs Adorján bognármester a szerszámok, szekerek mellett eddig mintegy ötven hintót készített. Tovább olvasom