Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Hamarosan elkészül a termálos lakópark

A kapuvári fürdő mögött épülő lakóparkban február végén adják át az első lakásokat. Az övezetbe szánt rekreációs épület várhatóan a fürdési idény kezdetére készül el.

Befejezés előtt: A lakótömbökből már öt átadásra vár, a hónap végén beköltözhetnek a lakók.
A kapuvári termálfürdő mögé tervezett lakópark építése jól halad, a beruházó szerint a fürdési idény kezdetére a terv első ütemét meg is valósítják. A munkákra a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Alaptól harmincmillió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott az építtető cég. A tervezett lakótömbökből már öt átadásra vár, és megfelelő a központi, rekreációs épület készültségi foka is. Csőrés Balázs, a befektető cég ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta: a kész házak kulcsait e hónap végén átadják.

 A rekreációs épület nem élményfürdő jellegű lesz, inkább a gyógyítást szolgálja. A belső térben egy közel huszonöt négyzetméteres nagymedence és két nyolc négyzetméteres kismedence épül. Az elképzelések szerint a nagymedence a pihenést, a kisebbek a gyógyítást szolgálják. A medencék környékén a gyógyturizmust kiszolgáló orvosi és kiegészítő helyiségek lesznek. A gyógyászati tevéken ység ügyében felvették a kapcsolatot a helyi kórházzal, s tárgyalnak az esetleges együttműködés lehetőségeiről.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Odafigyeléssel a drog ellen

A gyermeket nem szabad magára hagyni, elvárásokat kell támasztani velük szemben, s értelmes célokat… Tovább olvasom